Dencon Center kontormøbler

MENU +

Schou Andersen Møbler

Schou Andersen er en traditionsrig møbelfabrik fra Vejen. Her producerer de møbler i høj kvalitet med fokus på miljø, fleksibilitet og lang levetid.

 

 

Schou Andersen producerer møbler i høj kvalitet og med lang levetid. Møblerne er dansk produceret i klassisk design. Schou Andersen producerer stole, sofaer og borde.

Schou Andersen: Møbler til kontraktmarkedet

Schou Andersen er en familie-ejet møbelfabrik fra Vejen, der har udviklet og produceret kvalitetsmøbler siden 1919. Virksomheden har gennemlevet en rivende udvikling over de seneste 90 år og fremstår i dag som en af Danmarks førende leverandører af møbler til kontraktmarkedet.

Schou Andersens store kollektion af især stole og sofaer imødekommer de fleste krav, der stilles til møbler i institutioner. De er miljøvenlige, solide, langtidsholdbare, stabelbare for stolenes vedkommende, og så kan de indgå i alle miljøer og sammenhænge. Dertil er alle møbler udformet med særlig fokus på de svageste brugere. Således er møblerne særdeles velegnede til mennesker med funktionsnedsættelse, hvilket også gør Schou Andersens stole særligt interessante for social- og sundhedssektoren. 

Schou Andersen: Målsætning og designfilosofi

Den vigtigste drivkraft for Schou Andersen Møbelfabrik er tilfredse kunder. Derfor samarbejder fabrikken med institutioner, enkeltpersoner og interesseforeninger for at komme så tæt på brugerens virkelighed som muligt. 
Nyudvikling og produktforbedringer sker således i tæt samarbejde med kunder, brugere, ergonomer og designere, og derfor foretages alle arbejdsprocesser, der er nødvendige for fleksibilitet i forhold til kunde-ønsker, internt i virksomheden.

Schou Andersens møbler skal primært være af høj kvalitet og have lang levetid, men møbelfabrikken tager samtidigt et ansvar for miljø og natur. Således vælges, bruges og udføres alle materialer og arbejdsprocesser med størst mulig hensyntagen til miljøet.

 • Geisha mødestol i eg fra Schou Andersen

  Geisha mødestol

  Her har du en anderledes mødestol, også kaldet karmstol. Med forskellige muligheder for farve og materialevalg, kan stolen nemt passe ind i spisestuen, konferencerummet e.l.

  En tidløs moderne stol designet af Jens Jacob Olesen udført i massiv bøg eller eg. Som standard overfladebehandlet med syrehærdende lak.

   

 • Ara 1 stol med høj ryg fra Schou Andersen

  Ara 1 lænestol

  Ara er designet af Jacob Berg og er en lænestol i høj kvalitet og tidløst design, ligesom mange af Schou Andersens andre møbler.

  Massiv ege- eller bøgestel kan vælges og polstringen kan både være læder og stof i forskellige varianter og farver.

  Stolen er med armlæn og tilhørende fodskammel kan købes som tilbehør.

 • Circle stol fra Schou Andersen

  Cirkel loungestol

  Cirkel stolen er en skulpturel loungestol helt i særklasse, med flotte håndværksmæssige detaljer.

  Vælg mellem massiv eg eller bøg og med eller uden flet i rygggen. 

  Det cirkelformede design med læderpolstrgiver siddekomfort udover det sædvanlige og er en fryd for øjet.

  Stolen er designet af Jacob Berg.

 • Easy lænestol fra Schou Andersen

  Easy lænestol

  Easy er en hvilestol med sit helt eget udtryk og hvor siddekomforten er helt i top. Stolen fremstilles med polstring i læder eller stof og stellet i massiv eg eller bøg. 

  Til stolen hører også en skammel og gyngestol. Hele serien laves også med bejdset træ i flere farver.

  Designeren er Jacob Berg.

   

 

 • Ito2 sofa fra Schou Andersen

  Ito2 sofa

  Ito sofa serien fra Schou Andersen er fuldpolstret, i serien kan vælges stol, eller sofa til 2 eller 3 personer. Designet er skandinavisk, med rene linjer. 

  Møbelproducenten er kendt for at kombinere moderne teknologi med traditionelt håndværk og fremstiller udelukkende kvalitetsmøbler.

  Designer: Friis & Moltke Design

   

 • Serie 300 sofa fra Schou Andersen

  Serie 300 sofa

  Klassisk tremmesofa fra Schou Andersen. Serien fremstilles i en lav og en høj udgave og sofaen fås desuden som modulsofa.

  Vælge mellem forskellige farver og stoftyper. Stellet er i bøg og kommer som standard i syrehærdende lak. Derudover kan du få stellet i bejdset, bleget eller sæbebehandlet bøg. 

  Det er en super lækker sofa i Schou Andersens sædvanlige høje kvalitet!