Dencon Center kontormøbler

MENU +

Metro Lounge by Dencon

Metro Lounge er Dencons dedikerede serie til receptioner, mødelokaler og venterum. En samling møbler i høj klasse og kvalitet med elegante linjer, der kan indgå i en hvilken som helst større kontorindretning.

 

 

Lounge møbler i høj kvalitet og med god siddekomfort. Metro Lounge by Dencon er en elegant møbelserie til receptionen, mødelokalet og venteværelset.

Metro Lounge by Dencon

Metro Lounge er Dencons dedikerede serie til receptioner, mødelokaler og venterum. En samling møbler i høj klasse og kvalitet med elegante linjer, der kan indgå i en hvilken som helst større kontorindretning. Serien er designet af Anders Nørgaard for Dencon.

Metro Lounge stole og sofaer

De komfortable sofaer og stole fra receptions-serien er alle fremstillet i krydsfiner, beklædt med koldskum og polstret i enten sort læder eller stof.
Stoffet kommer enten som uldfilt i farverne orange, sort, grå, brun eller samme farver plus hvid i stoftyperne Fame, Europost, Comfort og Mira.

Metro Lounge borde

Alle Metro Lounge seriens bordplader er fremstillet i 12mm røgfarvet glas. Alle stel er lavet i Ø16mm forkromet rør.

 • Metro Lounge by Dencon grå stol loungestol

  Lounge stol

  Metro Lounge stolen fra Dencon er som resten af siddemøblerne i serien fremstillet i krydsfiner, der er beklædt med koldskum og derefter polstret. Stellet er fremstillet i Ø16mm forkromet rør.

  Stolen kan betrækkes med læder og forskellige typer stof, men som standard fås den med Fame fra Gabriel, der er et både blød og stærkt uldmateriale med en en suveræn slidstyrke på hele 200.000 martindale.

  Stolen er ikke bare designet til at give god sidekomfort i et stiligt design, men også til at være særligt habitvenligt. Det kan således lade sig gøre at side godt uden at krølle buks og jakke.

 • Metro Lounge by Dencon hvid bænk

  Lounge bænk

  Bænken fra Dencon Metro Lounge serie trækker naturligvis på de samme design-ideer som stol og sofa.

  Målene er 116x52x43cm (BxDxH) og bænken kan betrækkes med samme stofgrupper som resten af serien.

  Indgår naturligt i en hyggelig lounge-opstilling, men kan også fungere selvstændigt i en række forskellige miljøer.

 • Metro Lounge by Dencon orange sofa

  Lounge sofa

  Metro Lounge sofa er en forvokset kopi af stolen fra samme serie. Der er samme gode siddeegenskaber og samme muligheder for betræk.

  Sofaen har målene 139x72x43cm (BxDxH), hvilket giver mere end god plads til to personer.

  Både sofa, bænke og stole kan fra fabrik betrækkes med læder samt følgende stofmærker: Fame, Blazer, Oxygen, Mira, Europost, Comfort og Caprice.

 • Metro Lounge cafe-bord by Dencon

  Lounge cafebord

  Dencon har lavet to forskellige typer cafe-borde til Metro Lounge serien. Den ene er rektangulær og aflang som billedet, mens den anden er et helt rundt Ø90cm bord.

  Fælles for begge typer er de Ø16 forkromede rør i stellet samt materiale og belægning på bordpladen.

  Dén laves i finer, laminat og linoleum efter Dencons almindelige standardfarver samt hvid vinyl.