Dencon Center kontormøbler

MENU +

Magnus Olesen Møbler

Funktionelle møbler i skarpt design og højeste kvalitet. Magnus Olesen præsenterer en komplet kollektion af møde-, konference-, undervisnings- og udemøbler.

 

 

Høj kvalitet og skarpt design er kendetegnet for møbler fra Magnus Olesen. Magnus Olesens traditionelle møbler egner sig godt til konferencerum, lobbyer, ventearealer og kantiner.

Nordjysk design og holdbarhed

Dencon Centers nyeste samarbejdspartner, Magnus Olesen A/S, er en dansk møbelproducent med mere end 70 års erfaring. Gennem alle årene har fabrikken fra Durup i Nordvestjylland været kendt for at designe og skabe nogle af de mest holdbare møbler på markedet.
Magnus Olesens møbler udvikles bevidst til konferencerum, lobbyer, ventearealer og kantiner, hvor der stilles ekstraordinært høje krav til kvalitet, holdbarhed og funktion, men takket være unikt og godt design fungerer møblerne dog også godt på egen hånd i privaten.
Sortimentet kan opdeles i stole, borde og storrumsmøbler.

Magnus Olesens målsætning og designfilosofi

Møbler fra Magnus Olesen følger alle et ganske simpelt princip: Kun det bedste er godt nok.
Derfor produceres alt i overensstemmelse med Dansk Møbelkontrols krav til både hård og normalt offentligt brug. Vil man skabe funktionelle designmøbler af højeste kvalitet, skal der være et godt og tæt samarbejde mellem arkitekter, designere, underleverandører og hele produktionsapparatet. MO Møbler har haft det samme fokus i mere end 70 år, og bruger konsekvent de bedste tilgængelige materialer og nyeste konstruktionsmetoder.
Hos Magnus Olesen udspringer alle møbler af en god idé, hvor der er arbejdet meget med balancen mellem form og funktion. Det færdige produkt skal kunne indgå både fleksibelt og diskret i flere forskellige interiør-sammenhænge og på tværs af produktserier. Det er den opskrift kombineret med en tradition for stadig udvikling og kvalitetssikring, der har gjort flere af Magnus Olesens møbler til moderne klassikere.

Magnus Olesen garanterer

Grundlæggende har man altid villet skabe originale og kvalitetsbetonede møbelserier, som matcher kundens behov og ønsker, og i dag har Magnus Olesen A/S ingen problemer med at garantere et produkt af højeste kvalitet og med lang levetid.

 • Pause stol i træ fra Magnus Olesen

  Pause mødestol

  Mødestol designet af Busk + Hertzog som kan stables og stilles sammen i rækker i auditoriet eller i konferencerummet. 

  Stolen har en let konstruktion og laves i krydsfiner med  laminat, linoleum og træfiner. Stolen kan polstres på sæde, ryg eller begge dele i stof eller læder. Fås med og uden armlæn med sort PUR-gummi. 

  Pause opfylder Dansk Møbelkontrols højeste styrkekrav.

 • Butterfly Wood mødestol

  Butterfly mødestol

  Butterfly mødestol er en stol med god siddekomfort og et vælg af kombinationsmuligheder. Stolen kan anvendes i kantine, som møde- eller konferencestol eller hvor der lige mangler en siddeplads. Mødestolen kan kombineres og mixes i større indretninger, hvilket giver et flot helhedsindtryk.

  Butterfly stolens formspændte ryg i finer, giver fleksibilitet i ryggen og god lændestøtte. Stolen kan vælges uden polstring, i ahorn, bøg, eg eller sortbejdset eg. Ønskes polstring kan stolen vælges med sæde-, forside- eller fuldpolstring i stoffet Fame.

 • Session mødestol fra Magnus Olesen

  Session mødestol

  Session mødestol fra Magnus Olesen er enkel og klassisk, med et japansk-skandinavisk inspireret design.

  Mødestolen i massivt træ, er designet af Busk+Hertzog og opfylder nutidens krav i forhold til komfort og anvendelighed. 

  Session mødestol kan vælges i massiv bøg, ahorn, eg, sortbejdset eg eller sortmalet træ. Polstring i stoffet Fame, vælg mellem flere farver, eller med sort læder.

 • Tonica mødestol fra Magnus Olesen

  Tonica mødestol

  Pelikan Design har kreeret denne elegante stol fra Magnus Olesen.

  Stolens force er den eminente siddekomfort med lændestøtte og fleksibilitet i ryggen. Tonica er en fryd for øjet med dens rene linjer og flotte former.

  Fås med sort læderpolstring eller uld/Fame i flere farver samt med eller uden armlæn. Stellet har slanke linjer og er i krom.

 

 • Session konferencebord fra Magnus Olesen

  Session konferencebord

  Med dette design af Busk+Hertzog får den klassiske Session-stol fra Magnus Olesen sit matchende konferencebord.  Bordet er fremstillet i træ mens bordpladen - der både fås som rektangulær eller kvadratisk - også kan belægges med linoleum eller laminat.

  Den slanke affasede profil i massivt træ er enten bøg, ahorn, eg, kirsebær eller sortmalet. Samme træsorter går igen i det karakteristiske bordben.

  Session er er elegant ny bordserie, der er helt i tråd med stolens stramme og tidløse design.

 • Contact mødebord kantinebord fra Magnus Olesen

  Contact kantinebord

  Contact bordserien fra Magnus Olesen er designet med øje for arbejdsrelaterede krav til fleksibilitet og mobilitet. Derfor er Contact forsynet med hjul ligesom bordet stables horisontalt, når bordpladen bliver klappet op til optimal udnyttelse af rummets funktioner.

  Bordpladen kan vælges i mange varianter og størrelser. Stellet er i blank forkromet stål med 4 hjul, 2 af hjulene kan bremses.

 

 • Flow sofa Magnus Olesen

  Flow sofa

  I Flow er som navnet antyder, et sofa-system som kan sættes sammen efter ønske, og som har et naturligt visuelt "flow" i enhver opstilling. Miniquilt-polstringen er med til at understrege det sammenhængende forløb.

  Anvend Flow som stol, sofa eller loungesystem i forskellige former, fx. i en cirkelopstillingen eller slangeopstilling. 

  Tilbehør som armlæn og mellemborde gør møblementet endnu mere spændende at se på og sidde i.