Dencon Center kontormøbler

MENU +

Mødestole

I kategorien mødestol, finder du stole til mødelokale, venterummet, kontoret, kantine, auditorium, undervisningslokalet og konferencerum. Vi forhandler stole fra nogle af Danmarks bedste og mest traditionsrige møbelproducenter. Alle med høje standarter for kvalitet, design og møblernes levetid. Hos Dencon Center har vi et bredt udvalg af kvalitets mødestole med god siddekomfort. Vi repræsenterer mange stilarter, lige fra klassisk, skandinavisk, minimalistisk design til det mere unikke. Dencon Centers mødestole er nøje udvalgte fra vores producenter med fokus på kvalitet, ergonomi og god siddekomfort.

Mødestole 

Mødestolen anvendes ikke kun i mødelokaler, men også i venterummet, kantinen og på kontoret. Skal stolen anvendes i et afslappet atmosfære, kan det anbefales at vælge en blød mødestol. En blød mødestol virker afslappende, beroligende og giver en god stemning. Vores mest populære mødestol er Skin mødestol fra Dencon med polstret sæde og net-ryg. Det er en solid mødestol, med god siddekomfort.

Vælg den rigtige mødestol til din indretning

 • Hvor skal mødestolen bruges, i møderum, kantine eller på kontoret
 • Skal mødestolen have nogle bestemte funktioner
 • Hvor mange timer skal mødestolen bruges om dagen
 • Skal mødestolen passe til et mødebord, eller til eksisterende indretning
   

Kantinestole

Skal du indrette en stor eller lille kantine? Eller skal kantinestolene udskiftes? Hos Dencon Center har vi et stort udvalg af kantinestole til indretning af arbejdspladsen. Kantinestolene er alle komfortable og med god siddekomfort.
Kantinen er et rum, hvor vi møder vores kollegaer, kunder, leverandører, børn, unge og voksne. Det er her vi slapper af, holder pause og spiser frokost. Derfor er det vigtigt, at kantinen har den rette stemning. Frigg kantinestol fra Dencon er en moderne og elegant kantinestol. Stolen har en god siddekomfort og kan bestilles i flere farver. Nogle har brug for at indrette kantinen praktisk eller funktionelt, med mulighed for forandring. Skal der feks holdes møder, foredrag, projekter eller events. Her kan anbefales Four Cast Four mødestol fra Four Design, denne stol kan bestilles med polstring og armlæn. Det er muligt at stable op til 10 stole af samme slags. Dencon Centers udvalg af kantinestole er alle robuste, holdbare, nemme at vedligeholde og rengøre.

Find den helt rigtige kantinestol

 • Hvor længe skal man sidde på kantinestolen, skal den bruges til møder, seminarer, konferencer, eller foredrag
 • Hvilken stemning ønsker man i kantineindretningen. Skal det være enkelt, klassisk, eller måske noget helt andet
 • Skal kantinestolene have en bestemt farve
 • Skal stolene passe til et bestemt kantinebord
 • Skal kantinestolene kunne stables, og hvor mange skal der stables. Eller skal stolene hænges op under bordet
   

Konferencestole

Konferencestolen kan anvendes i mange indretninger, som mødelokaler, venteværelser, konferencerum, kantinen og til events. Dencon Center har mange konferencestole, alle i høj kvalitet og med god siddekomfort. Skal man sidde i mange timer eller en hel dag, anbefaler vi en konferencestol med polstring, hvilket giver en ekstra høj siddekomfort. Det er ofte konferencestolen, der er firmaets billede udaftil. Her skal man tænke på, hvilken følelser og oplevelser, man vil give kunden. Skal det være enkelt og tidsløst, eller skal der tænkes utraditionelt. Måske skal der også tænkes på trivsel, velvære, funktionalitet og ergonomi. Konferencestolene bruges ofte til møder, seminar, og konferencer, så det er vigtigt, at man sidder behageligt. Ellers kommer man til at sidde uroligt og mister måske koncentrationen. Kunden eller kollegaerne skal helst føle sig godt tilpas. Så komfort og kvalitet bør være i fokus.

Vælg den optimale konferencestol

 • Hvordan skal firmaet præsenteres
 • Hvor lang tid skal man sidde på stolen, få timer, mange timer - måske flere dage
 • Skal man have mulighed for at bevæge sig
 • Skal konferencerummet have flere funktioner
 • Skal der tages højde for et bestemt konferencebord
   
 • Mødestole med eller uden polstring og armlæn
 • Kantinestole kan stables og er nemme at vedligeholde
 • Konferencestole til alle prisklasser og formål
 • Skin mødestole med armlæn og netryg fra Dencon

  Skin mødestol

  Skin stolen fra Dencon er en mødestol med fantastisk siddekomfort. Det kraftigt polstrede sæde i polyamid stof med stor slidstyrke sikrer et møbel, der kan holde længe og holde godt.

  Selve stellet er fremstillet i Ø12 mm forkromet stål, mens de to sorte armstøtter er af plast. Netryggen følger og støtter overkroppen.

  Stolen bruges både som regulær mødestol omkring et møde- eller konferencebord, men den ses også ofte i venterum, foyer, kantine eller tv-stue på institutioner.

 • Groovy mødestol fra Labofa

  Groovy mødestole

  Groovy mødestol fra Labofa er en skalstol i stramt design, som egner sig godt til indretning af undervisningslokale, kantine og konferencerum.

  Mødestolen kan bestilles med elegant tynd polstring og armlæn. Skallen er udformet med henblik på ergonomi, og god siddekomfort. Materialet giver en dynamisk affjedring i ryggen, og klarer fint styrketesten ’hårdt offentligt brug’.

  Stellet kan også laves som medestel, eller fodkryds med hjul. Medestellet er perfekt til opstilling i rækker. Ved større rækkeopstillinger kan stolene kobles sammen. Stellet med fodkryds og hjul, leveres med gaspatron.

 • Rocky mødestol fra Antares

  Rocky mødestol

  Rocky er en robust mødestol med mange muligheder. Kombiner stolen efter dit behov og den funktion stolen skal have. Brug feks. stolen i mødelokale, konference sal eller venterum.

  Ryggen kan vælges med net eller med forside polstring i mange stoftyper. Stel kan vælges i sort eller krom, vælges der armlæn er dette sort. På armlænet kan der monteres skriveplade i sort laminat. Skrivepladen kan klappes op og ned til siden, efter behov.

 • G2 mødestol fra Four Design

  G2 mødestol

  G2 mødestol fra Four Design er en alsidig stabelstol med armlæn.

  Mødestolen kan stables op til 10 stole, og ophænges uden beslag på borde. Kipfunktionen i sæde og ryg giver en behagelig siddekomfort. Mødestolen er fuldpolstret, kan leveres i sort læder, eller uld, i flere farver.

  G2 mødestol vil pryde indretningen af arbejdspladsen. Brug den til undervisningslokalet, konferencerum og sale.

 • Four Cast Evo mødestol fra Four Design

  Four Cast Evo mødestole

  Four Cast Evo mødestol fra Four Design er en alsidig stol til kontor, møde- og konferencerum.

  Mødestolen Four Cast Evo er designet af Strand+Hvass med øje for høj kvalitet og god siddekomfort. Det tynde materiale med den ergonomiske V-formet ryg tilpasser sig optimalt kroppens ergonomi, og giver stolen fleksibilitet. Mødestolens vippemekanisme sikrer fleksibilitet, og høj siddekomfort.

  Four Cast Evo kan kombineres med de øvrige Four Cast stole, da skallen er i samme design og fås i samme farver og stoftyper.

 • Spela konferencestol

  Spela mødestol

  Spela er en konferencestol fra International Furniture, der fås i et uhørt antal farver og med mange forskellige muligheder for polstring. I sin enkleste og stabelbare form består stolen af en helskal på et stel i enten krom eller alu.

  Derudover kan der modificeres, næsten som man lyster. Sæde og ryg kan uafhængigt af hinanden polstres med forskellige typer uld og microfiber eller sågar læder. Og selvfølgelig kan der monteres armlæn.

 

 • Sting konferencestol fra Dencon

  Sting kantinestol

  Sting er enkelhed og funktionalitet, der opfylder alle krav til en moderne konferencestol. Stolen er fremstillet i en kombination af stel i Ø12 mm forkromet stål med sæde og ryg i støbt plastik.

  Stolen er både let og stabelbar i op til 39 styk, hvilket gør den ideel til konferencer og seminarer samt institutioner, som har brug for at stille mange stole både frem og tilbage.

  Sting har glimrende siddekomfort til prisen og er i det hele taget en en god, klassisk stol i et nutidigt og slidstærkt design.

 • Frigg kantinestol fra Dencon

  Frigg kantinestole

  Frigg kantinestol fra Dencon er en moderne, elegant og levende kantinestol. Kombinationen af det ekstra store sæde, og gribe hullet som støtter lænden, giver en god siddekomfort.

  Stoleskallens hårdføre materiale polyurethan er let at rengøre. Skallen kan bestilles i mange farver, så stolen passer til indretningen. Stellet er udført i forkromet stål.

  Frigg kantinestol er let at stable, og gribe hullet gør den let at flytte rundt på. En stol der er god til varierende rum, som kantine, eventrum og foredragssale.

 • Four Cast Four mødestol fra Four Design

  Four Cast Four mødestol

  Den stabelbare Four Cast Four er den bedst kendte mødestol fra Four Design. Stolen optræder i et væld af sammenhænge og takket være det ikoniske skal design er den altid let at genkende.

  Four Cast serien er dyb og modulerbar og det enkle design går igen i stole, der bruges overalt fra mødelokaler til kantiner, klasseværelser og auditorier.

  Stolen er fremstillet med krom stel og skal i poly (forstærket glasfiber), der kommer i mange farver. Dertil er der mulighed for at polstre hele stolen eller bare sædet.

 • Four Sure kantinestol fra Four Design

  Four Sure kantinestol

  Four Sure kantinestol fra Four Design er elegant og uhøjtidelig.

  Kantinestolen kan kombineres, så den får det ønskede udtryk, den ønskede funktion og så den passer til den enkelte indretning.

  Skallen kan vælges i 6 farver, uden polstring, med sædepolstring eller med indersidepolstring. Stellet kan vælges med 4 ben eller med meder, i farverne sort, stengrå, hvid eller krom. Med eller uden armlæn. Kombiner som du ønsker og få den perfekte stol.

 • Selena kantinestol

  Selena kantinestole

  Selena skalstol er en slidstærk stol, som kan bruges i kantine eller foredragssal.

  Skallen er af plastik og kan bestilles i mange farver. Stolen kan også bestilles med polstring af sæde, eller med polstring af sæde og ryg. 

  Ved opstilling i rækker, kan stolen med fordel bestilles med koblingsbeslag. Stolen kan stables med op til 12 stk.

 

 • Butterfly Swivel mødestol fra Magnus Olesen

  Butterfly Swivel konferencestol

  Eksklusiv drejestol med flexvip og god siddekomfort designet af Niels Gammelgaard for Magnus Olesen.

  Butterfly Swivel er en virkelig flot konferencestol, som passer perfekt til kontor, møde og konference. 

  Sædet kan vælges i ahorn, bøg, eg eller sortbejdset eg. Ønskes polstring, fås stolen med sædepolstring, forsidepolstring og med fuldpolstring i Fame stof eller Tango læder.

 • Four Cast Audi konferencestol

  Four Cast Audi konferencestol

  Den perfekte konferencestol til auditoriet, må være Four Cast Audi med Inno®audi Multiarm. Four Cast Audi stolen er enkel og stilrent i sit udtryk. Stolen har siddekomforten i top, ligesom de andre stole i Four Design serien. Derudover bruger den mindre plads end de traditionelle auditoriestole.

  Four Design har tænkt interaktion ind i stoles fleksibilitet. Dreje funktionen gør det muligt, at tale med sidemanden og dem bagved. Derudover er der indbygget return, så stolen drejer naturligt frem til udgangspositionen når stolen forlades.

 • Shark konferencestol

  Shark konferencestol

  Shark er en stol, der bruges som både kantine-, møde- og konferencestol. Det skyldes ikke mindst den gode sidekomfort, der kommer af ryggens bløde bevægelighed og den perfekte lændestøtte.

  Sædeskal og ryg er udført i to forskellige materialer, og der kan vælges mellem en lang række rygstøtter.

  For variationens skyld findes der også to forskellige stel, ligesom det er muligt at polstre sædet og/eller montere to armlæn.

 • Inferno konferencestol

  Inferno konferencestole

  Inferno konferencestol er ren luksus til det eksklusive mødelokale. Stolen er tegnet af Pelikan design, og opfylder Dansk Møbelkontrols højeste styrkekrav.

  Inferno stolen har en unik siddekomfort. Med fleksvip, vipper stolen behageligt, og tilpasser sig personer med såvel lange som korte ben.

  Sæde og ryg er fuldpolstret, og stellet er udført i blank forkromet stål med 5-bensfod. Stolen leveres med retursving, så stolene altid er placeret nydeligt efter et møde. Derudover kan der tilvælges armlæn.

 • Malmö konferencestol

  Malmö konferencestole

  Malmö er en klassisk konferencestol med fantastisk siddekomfort fra International Furniture.

  Stolen fås i massiv asketræ, bleget eller sortbejset. Der kan bestilles sædepolstring i regenereret læder, i farverne sort, brun, cognac og rød. Mødestolens nordiske design passer godt til mødelokalet, loungerummet, og konferencerummet.