Dencon Center kontormøbler

MENU +

Mødeborde

Bordene på Dencon Centers webshop er alle produceret i Danmark af Dencon, eller på anvisning af Dansk producent, hos underleverandør. Her kan du finde aktuelle tilbud på mødeborde og tilbehør, der kvalitetsmæssigt er i verdensklasse. Eksempelvis er nogle borde "testet til hverdagen". Borde fra Dencon Center er testet til professionelt brug, og der er 5 års garanti på de fleste modeller.

Mødeborde er kategorien, hvor du finder borde til mødelokalet, kantinen, caféen og konferencen. Vores tilbud er sammensat af kvadratiske, runde, ovale og helt firkantede borde fra flere forskellige producenter og leverandører.

Du kan selv skræddersy virksomhedens nye mødebord

 • Mødeborde i træfinér, Laminat, linoleum
 • Konferenceborde i mange størrelser
 • Delta mødebord i sort linoleum fra Dencon

  Delta Linoleum mødebord

  Mødeborde fra Dencons Delta-serie består af 22mm MDF plader med en flot 50 graders kant-profil. Bordpladen placeres på et solidt stel med enten rektangulære eller runde ben i sort, hvid eller alu.

  Der er standard pladestørrelser at vælge imellem og de kan laves med overflade i træfiner, laminat og linoleum. Særligt mødebordene i sort linoleum er populære.

  Dencon bruger linoleum fra Forbo, der giver bordpladerne et smukt og varmt skær.

 • Delta mødebord fra Dencon med Sting mødestole

  Mødebord i laminat fra Delta

  Er der ikke linoleum på Dencons borde, er det ofte fordi bordpladen har overflade i laminat.

  Laminat giver en mere slidstærk bordplade, der ikke er så modtagelig for slid og ridser, og som derfor ikke kræver megen vedligeholdelse.

  Delta-serien leverer laminat i farverne bøg, ahorn, hvid, lysegrå og antracitgrå.

 • Kuadro mødebord / kantinebord i hvid laminat fra International Furniture

  Kuadro mødebord fra International Furniture

  Kuadro er en bord-serie med overflade i laminat, der egner sig særligt godt som kantinebord. Bordet er designet af italienske Padrali og fås med bordplader i 7 forskellige størrelser.

  Derudover kan der kombineres mellem overflader i seks forskellige farver og fem forskellige stel, der balndt andet inkluderer alu, krom og børstet stål.

  Stellet har en standard højde på 75cm, men der er mulighed for både at forlænge eller afkorte, og dermed kan borddesignet også bruges som cafébord eller sågar højbord.

 

 • To-delt konferencebord i sort linoleum fra Dencon

  Delta by Dencon to-delt konferencebord

  Det store konferencebord fra Dencons Delta-serie består faktisk af to eller flere mødeborde, der sættes sammen til ét. Det kan være rektangulære plader eller som på billedet hvor det endelige bord kan siges at være tøndeformet eller bådformet afhængig af temperament.

  Delta borde har let ved at fremstå eksklusivt og elegant - ikke mindst i kombinationen med alu stel og bordplade i sort linoleum.

  Der er dog mange valgmuligheder både med hensyn til stel og overflader og derfor ganske sikkert også noget for enhver smag.

 • Calma by Dencon konferencebord i hvid laminat

  Calma by Dencon konferencebord

  Calma er den nyeste møbelserie fra Dencon og konferencebordene her laves med overflade i enten sort linoleum eller hvid laminat som på billedet.

  Selve bordpladerne findes både som rektangulære eller bådformede og i flere størrelser med en længde op til 240cm. Skal bordet være endnu større kan man tilvælge en 60cm mellemplade. Eller sætte to borde sammen som på billedet.

  Calma har et unikt og eksklusivt design, hvor der er kælet for alle detaljer.

 • Arki konferencebord fra International Furniture

  Arki konferencebord fra International Furniture

  Arki er et eksklusivt møde/konference-bord i italiensk design, der består af en kraftig bordplade i kompaktlaminat monteret på sarg ramme.

  Bordet fås i seks forskellige størrelser fra 100x200 til 120x360cm, og der kan frit kombineres mellem sort / hvid plade og stel.

  Bordet kan også leveres med både kabelgennemføring og kabelbakke.

 • Session konferencebord fra Skipper Furniture

  Session konferencebord fra Magnus Olesen

  "Session" serien fra Magnus Olesen indeholder dette fine konferencebord i tidløst stramt design skabt af Busk+Hertzog.

  Bordpladen, der fås med belægning i træ, linoleum eller laminat, har en slank, affaset profil i massivt træ, som kan være bøg, ahorn, eg, kirsebær eller sortmalet.

  Skal der bruges et virkeligt langt bord, kan to eller flere Sessions sættes sammen.