Dencon Center kontormøbler

MENU +

Møbelpakker

Det kan være uoverskueligt at starte et kontormiljø op fra bunden. Og dyrt. Derfor har Dencon Center samlet en række møbelpakker, der gør det enkelt og let at vælge eksempelvis en komplet kontorarbejdsplads. Pakkerne er samlet ud fra vores og kundernes erfaringer, og der er et tilbud for enhver smag.


Find eksempelvis et lækkert Delta hæve sænke bord i sort linoleum med Sif kontorstol og praktisk skuffekassette. Kontorpakken findes også med bord og kassette i hvid laminat, ligesom der er frit valg mellem flere forskellige størrelser og facon på bordpladerne.
Der er selvfølgelig også mængderabat, hvis kontoret skal indrettes med flere pakkeløsninger.
 

Dencon Center opretter løbende forskellige pakker. Er der noget specielt, du kigger efter, eller har du et godt bud på en møbelpakke, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

 

Møbelpakke 1

Møbelpakke 1 i Melamin, med hæve sænke bord og skuffekassette fra Conset

Møbelpakke i Melamin

 

 

Hæve sænke bord fra Conset i Melamin. Bordpladen er 160 x 100 cm med centerbue, og kan vælges i bøg- eller ahorn-melamin. Bordpladen har to færdigborede kabelgennemføringer, og indbygget kabelbakke. 

 

Sif kontorstol er meget nem at indstille. Sædet kan vippe uafhængigt af ryggens bevægelser med Free Float.

 

Mobil skuffekassette i Melamin fra Conset med tre skuffer. Øverste skuffe leveres med lås, og nederste skuffe leveres med skinner til hængemapper.

 

 

Møbelpakke 1 - webshop

Møbelpakke 2

Delta by Dencon møbelpakke i Finér, med hæve sænke bord, skuffekassette og Sif kontorstol.

Møbelpakke i Finér

 

 

Hæve sænke bord i bøg- eller ahorn Finér fra Delta. Bordpladen har afrundede hjørner, og kan bestilles i flere størrelser. Stellet er et solidt to-leddet stel i pulverlakeret Alu.

 

Kontorstolen Sif, er en kontorstol med focus på ergonomi. Den er nem at indstille, og kan derfor passe til forskellige brugere.

 

Skuffekassette 7851 fra Delta, har tre skuffer med centrallås. Nederste skuffe har indbygget hængemappe-kurv med kontravægt, så en fyldt kassette ikke vælter.

 

Der er 5 års garanti på alle produkter i møbelpakke 2

 

 

Møbelpakke 2 - webshop

Møbelpakke 3

Møbelpakke i hvid Laminat fra Dencon. Delta hæve sænke bord, Delta skuffekassette og Sif kontorstol.

Møbelpakke i hvid Laminat

 

 

Hæve sænke bord fra Delta i hvid laminat, med hvidlakerede kanter, og afrundede pladehjørner. Bordstellet er to-ledet, med Linak motor.

 

Kontorstol fra Dencon, med mulighed for individuel tilpasning. Den er nem at indstille, og har Free Float mekanik.

 

Skuffekassetten fra Delta er lakeret i matchende hvid. Den mobile skuffekassette har tre skuffer med centrallås. Alle skuffer har 100% udtræk på kraftige kuglelejre, og en bæreevne på op til 25 kilo.

 

Alle produkter i møbelpakke 3, har 5 års garanti.

 

 

Møbelpakke 3 - webshop

Møbelpakke 4

Møbelpakke 4 med det elegante sorte Delta hæve sænke bord i Linoleum. Sif kontorstol og Delta skuffekassette i sort linoleum.

Møbelpakke i sort Linoleum

 

 

Hæve sænke bord i sort linoleum fra Dencon. Bordet er særdeles stabilt med Linak motor, og soft start/slut. Bordet har en vandring fra 72 til 122 centimeter.

 

Sif kontorstol er en professionel arbejdsstol, med gode ergonomiske indstillingsmuligheder.

 

Delta Skuffekassette med tre skuffer. Øverste skuffe har centrallås, så man nemt kan låse for hele kassetten. Skuffekassetten er lakeret i sort, med alufarvede greb.

 

Der er 5 års garanti på produkterne i møbelpakke 4

 

 

Møbelpakke 4 - webshop