Dencon Center kontormøbler

MENU +

Luceplan Lamper

Lamperne fra Luceplan er italiensk design, når det er allerbedst. Firmaet har skabt talrige prisvindere på møbelmesser over hele verden og er særlig kendt for deres arbejde med LED.

 

 

Italiensk lampedesign fra Luceplan til moderne belysning i kontor indretningen. Luceplan samarbejder med verdenskendte designere som Alberto Meda, Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto.

Luceplan: Klassiske prisvindere

Italienske Luceplan har været markedsførende i design af lamper og belysning generelt siden 1978. Firmaet samarbejder med verdenskendte designere som Alberto Meda, Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto, der blandt meget andet har designet lampeklassikere som Bap, Berenice, Costanza, Fortebraccio og Hope. Skønt der er tilknyttet mere end 30 uafhængige designere, formår Luceplan alligevel at producere lamper og lys med et distinkt look og stil. Der er noget helt særligt over de smukke linier, former og farver, hvad enten man kigger på pendler, gulvlamper, bordlamper eller lamper til vægmontering.

Luceplan har i dag et stort katalog af lamper og kan derigennem være en medspiller i alle former for belysningsprojekter til kontorer, kantiner, lounge arealer, hoteller, restauranter, offentlige rum, butikker, showrooms, udendørs arealer, facader, private villaer med meget mere.

 • Fortebraccio sort bordlampe fra Luceplan

  Fortebraccio bordlampe

  Fortebraccio er en ekspressiv og topdesignet version af den klassiske arkitektlampe.

  Alle dele har fri bevægelighed, og håndtaget i spidsen gør det let at placere lyset lige, hvor der er brug for det.

  Bordlampen er fremstillet i lakeret aluminium og én af tre farver, og Luceplan har lavet tre forskellige typer fødder, så Fortebraccio eksempelvis også kan vægmonteres eller spændes ned i en bordplade.

 • Bap bordlampe fra Luceplan

  Bap bordlampe

  Bap er en lille fiks bordlampe med LED lys, der fås i en sort eller hvid udgave.

  Lampen er specialdesignet til brug ved computere, og Baps hoved er designet, så det bløde LED lys altid holdes plant og parallelt med bordet.

  Lampen har som standard den fod, der ses på billedet, men der er mulighed for at vælge tre andre slags inklusiv fast bordmontering eller vægmontering.

 • Costanza bordlampe fra Luceplan

  Costanza bordlampe

  Costanza er stor bordlampe fra Luceplan, der er fremstillet i med teleskobstang i aluminium og vaskbare skærme i flere farver.

  Teleskobeffekten gør, at lampen kan højdejusteres mellem 76 og 110. Foden er enten en klassisk 18x18 centimeter aluminums fod eller en fastmonteret løsning, hvor lampen monteres gennem eksempelvis hæve sænke bord.

  Lampen tændes og slukkes på den lille sensor-stang, der for et lille tillæg kan få lysdæmper-effekt med 5 trin.

 • Otto Watt LED bordlampe fra Luceplan

  Otto Watt LED bordlampe

  Luceplans prisvindende Otto Watt er en ny lampe designet af Meda og Rizzato, der nærmest har revolutioneret LED-lampen.

  Otto Watt gør det nemlig muligt, at dæmpe ikke bare lysstyrken i den 8W lysdiode. Det er også muligt at regulere farvetemperaturen. Et nyudviklet farvefilter under dioden giver et hvidt lys i spektrummet mellem 2400-3500 Kelvin. Det betyder, at én og samme LED lampe kan levere både skarp og koldt arbejdslys samt blødt og varmt opholdslys.

   

 

 • Lady Costanza gulvlampe fra Luceplan

  Lady Costanza gulvlampe

  Lady Costanza er en opmærksomhedsgribende gulvlampe designet af Paolo Rizzatto, der har tegnet en lampe, som både er imponerende stor og imponerende let i sit udtryk.

  Lampen kan justeres i højden, ligesom den har 360 graders bevægelighed og derfor kan belyse et stort område.

  Selve skærmen er lavet i plast og fås i farverne sort, hvid og rød. Indersiden er altid hvid, hvilket giver det bløde behagelig lys. Stellet laves i sort eller alu-farvet.

 • Hope gulvlampe fra Luceplan

  Hope gulvlampe

  Hope en en gulvlampe, der har lånt sit lys fra tidligere tiders store krystal-lysekroner.

  Hope-serien dækker både loftalmper, pendler og altså gulvlamper, hvor den flotte krone placeres på et trebensstel i rustfrit stål. Kronen består af såkaldte fresnel-linser, der er fremstillet af specialfremstillet plast.

  Dermed er vægten ikke værd at tale om, mens lyset smukt reflekteres fuldstændig som de gamle prisme-lysekroner.

  I den Danske lovgivning er der...iunt omnis natus cum. I den Danske lovgivningI den Danske lovgivning er

 • Berenice gulvlampe fra Luceplan

  Berenice gulvlampe

  Berenice er som de fleste andre lamper fra Luceplan designet til at kunne bruges i flere forskellige sammenhængen. Dette lampe-hoved ses ofte på bordlampen af samme navn, men den findes altså også som gulvlampe.

  Det originale design af Alberto Meda og Paolo Rizzatto blev lanceret tilbage i 1985, og udtryksmæssigt er det den samme lampe, der laves i dag.

  Blot er der nu ny teknologi som eksempelvis lysdæmpning med touch-funktion på hovedet samt bedre lyskilder.

 • Titania gulvlampe fra Luceplan

  Titania gulvlampe

  Titania-serien er blandt de nyeste kreationer fra Italienske Luceplan, og som standerlampe er Titania også en af de mest interessante.

  Og det er ikke primært på grund af den elegante trefod, der stabilt holder den 160 cm høje lampe. Det er mere det spændende lampehoved, der både fungerer som ikke-blændende skærm, en reflektor for den centrale lyskilde samt til bortledning af varme.

  Der medfølger i alt fem forskellige og let udskiftelige farvefiltre, der dramatisk kan skifte Titanias udtryk.

 

 • Agave pendel fra Luceplan

  Agarve pendel

  Agarve er en serie pendler fra Luceplan med et et særegent design og et pragtfuldt lys, der er designet af Diego Rossi og Raffaele Tedesco.

  Agarve består af "ribben", der er udført i sprøjtestøbt gennemsigtig methacrylat, og når lampen tændes ledder disse lyset ud i rummet.

  Der medfølger ekstra filtre i rød, gul og blå, der meget hurtigt kan udskiftes, og derigennem ændre tonen i lyset.

 • Queen Titania pendel loftlampe fra Luceplan

  Queen Titania pendel

  Den helt store Queen Titania pendel er den største af sin slags og bliver hurtigt den dominerende lyskaster i et hvilket som helst rum.

  Pendlen har det karakteristiske skelet-design fra serien, der også rummer gulvlamper, men her er det bare større.

  Dronningen her har kontravægt i hejsemekanismen samt 5 forskellige medfølgende farvefiltre.

 • Hope pendel loftlampe fra Luceplan

  Hope pendel

  De flotte Hope lamper er fremstillet med "kronblade" af specialdesignede stykker polucarbonat, der kaldes Fresnel linser. De har en unik evne til at reflektere og bryde lyset ikke ulig de gamle krystal-lysekroner.

  Hope fås i flere størrelser fra Ø61 til enorme Ø200cm, så der findes én til snart sagt alle slags rum. Alle steder vil den kaste et varmt, behageligt og næsten glitrende lys.

   

 • Lightdisc lampe pendel fra Luceplan

  Lightdisc pendel

  Lighdisc fra Luceplan ses oftest som væg eller lofthængte lamper, men den laves også som klassisk pendel.

  Lampen med det rammende navn er dermed flyttet ud i rummet, hvor den spreder sit bløde med kraftige lys fra lysstofrør, som kan dæmpes efter behov.

  Den er designet af Luceplans dynamiske duo Alberto Meda og Paolo Rizzatto og består af to sprøjtestøbte polycarbonat skaller.