Dencon Center kontormøbler

MENU +

Lintex Indretningsprodukter

Lintex leverer indretningsprodukter indenfor visuel kommunikation og afskærmning med fokus på tavler, whiteboards og skærmvægge. Lintex producerer også de meget populære Mood glastavler.

 

 

Lintex er markeds bedste producent inden for indretningsprodukter til visuel kommunikation. Lintex producerer whiteboards, tavler, glastavler, flipover og skærmvægge med vægt på design og kvalitet.

Lintex er Skandinavisk kontorindretning

Svenske Lintex har siden 1983 udviklet og produceret indretningsprodukter til skandinaviske hjem, uddannelsesinstitutioner, offentlige områder og kontorer. I dag har virksomheden mere end 100 ansatte og er repræsenteret med salgsorganisationer i hele norden inklusiv Storbritannien. Med fokus på design og kvalitet har firmaet opbygget et stort og vidt-spændende sortiment, når det gælder tavler, whiteboards og skærmvægge samt andre former for rumdelere.

Lintex miljø og holdbarhed

Virksomheder vurderes i dag i høj grad på deres miljøbevidste, sociale og økonomiske tankegang. Lintex ser ikke sit ansvar som en tvungen pligt, men snarere som et element i designprocessen, der altid har været en del af virksomhedens kultur. Lintex ser det som indlysende, at deres produkter tilføres ekstra værdi, når produktion, udnyttelse og genbrug ikke skader miljøet. For Lintex omfatter fremstillingen af produkter en intensiv præproduktion, hvor de bedste materialer udvælges, og tests udføres for at simulere mange års brug. Lintex tager altid hensyn til genbrug og miljø i udviklingsprocessen. Lintex har et stort udstillingslokale i København.

Mood glastavler fra Lintex

Mood er en serie af glastavler fra Lintex, der fås i mange forskellige størrelser og i alt 24 standard farver. Tavlerne kan sagtens stå alene, men de kan også med fordel blandes, så der både er funktion og en visuel oplevelse i rummet. De 11 forskellige standard størrelser kan kombineres, som man lyster, og de kan vægmonteres enten helt tæt på hinanden eller med en hvilken som helst afstand.
Der er også mulighed for at få tavlen farvelagt efter helt eget ønske, så der kan skabes optimal sammenhæng mellem rummet og kundens visuelle identitet.

Lintex M system: Unik, holdbar og fleksibel helhed

M System fra Lintex er en ny serie til kontorindretning, der både er innovativ, raffineret og farverig. Serien består af blandt andet  af skærmvægge, kabinetter, mobile whiteboards og glastavler. Det hele er designet af Christian Halleröd, og resultatet er et tidsløst design med enkel stil og lækker finish, som giver arkitekter og indretningsarkitekter en række hidtil usete designmuligheder.
Fokus under designprocessen har været, at skabe en unik, holdbar og fleksibel helhed, der både kan bevare sin egen identitet, samtidig med at det supplerer rummets arkitektur.

 • Boarder whiteboard fra Lintex

  Boarder whiteboard

  Whiteboard fra Lintex i højeste kvalitet, med 4 mm ramme i anodiseret aluminium og kantbeskyttere.

  Magnetisk stål-kerne og belagt med keramisk overflade, som er ridse- og slagfast. Pennehylde og beslag til ophængning medfølger.

 • Note whiteboard fra Lintex

  Note whiteboard

  Note whiteboard er en fleksibel tavle, lige til at tage under armen. Flyt noter fra lokale til lokale, eller tag noterne med ud i det fri.

  Note er dobbeltsidig, hvilket betyder, at den er magnetisk og skrivbar på begge sider. Tavlen kan hænges op eller stilles op af væggen.

  Note tavlen har sort gummiramme og er fremstillet i letvægtsmateriale. Kan fås i tre størrelser, 80x80cm, 80x120 cm og 80x180 cm.

 • Deep whiteboard med dyb kant fra Lintex

  Deep whiteboard

  Deep whiteboard er en enkel glasemaljeret whiteboard med en lidt dybere aluminiumsramme, som får whiteboardet lidt ud fra væggen.

  Rammen er som standard fremstillet i naturadoniseret aluminium, men fås i flere farver for at skabe et eksklusivt look. 

  Der er 30 års garanti på produktet. 

 • Air whiteboard fra Lintex

  Air whiteboard

  Som navnet lidt antyder, er Air et whiteboard uden ramme. De fasede kanter og skjulte ophængsbeslag giver et svævende og meget enkelt udtryk i rummet.  

  Vælg Air whiteboard hvis du ønsker et meget minimalistisk udtryk i fx dit mødelokale. 

  Ligesom på alle whiteboards fra Lintex er der 30 års garanti på produktet.

 • Mobile whiteboard fra Lintex på hjul

  Mobil svingtavle

  Den mobile svingtavle giver stor fleksibilitet idet den nemt kan flyttes rundt, og så kan du selv bestemme kombinationen på whiteboardet, fx skriveoverflade og projektionsoverflade. 

  Stellet er i krom og svingtavlen har grå plasthjørner og anodiseret ramme. 

  Vælg mellem flere størrelser.

 

 • Mood glastavler fra Lintex

  Mood glastavler

  Mood fra Lintex er en bred og dyb serie af glastavler af højeste kvalitet, der bruges både privat og på arbejdspladsen såvel som i institutioner, skoler og fritidsforeninger.

  Mood fremstilles i 11 forskellige kvadratiske eller rektangulære standardmål fra den mindste på 30x30cm til den helt store, der måler 200x100cm.

  Tavlen fungerer både alene og kombineret med andre størrelser og farver, og på den måde kan  Mood hurtigt blive et vigtigt element i den visuelle oplevelse af rummet.

 • Opal hvid glastavle mood fra Lintex

  Mood glastavle i opal hvid

  "Pure" er den opalhvide basis-glastavle fra Mood-serien, hvor alle tavler er magnetvirkende og fremstillet af optisk glas. Optisk glas, der også kaldes Diamond, har et meget lavt indhold af jernoxid, og det betyder, at den hvide farve gengives på en meget naturlig måde.

  Tavlen har et let og svævende udtryk takket være det skjulte beslag og fraværet af ramme.

  Husk at der skal bruges specielle penne til glastavler.

   

 • Mood glastavler i flere størrelser fra Lintex

  Mood farvekombinationer

  En af de store forcer ved Mood-serien er det imponerende udvalg af farver, der indeholder 24 standard-farver og mulighed for eget valg, hvis man skal have det virkelig unikt.

  Farvepaletten kan kombineres og sættes sammen i et utal af variationer, der giver næsten uhørt mulighed for at ramme den optimale sammenhæng mellem rummet og eksempelvis virksomhedens visuelle identitet.

   

 • Mood Ledge glastavle fra Lintex

  Mood Ledge glastavle

  En smuk og funktionel glastavle fra Lintex med afrundede hjørner. Ledge glastavle er skrivbar og magnetisk, med pennehylde i valnød.

  Glastavlen kan vælges i to størrelser, 50x50 cm eller 75x75 cm og i 24 standard farver. Træhylden i valnød har samme størrelse til begge tavler, 100 cm lang og 4 cm dyb. 

  Mood Ledge glastavle kan matches med alle glastavler i Mood serien fra Lintex.

   

 • Mbox glas boks fra Lintex

  Mbox med glastavle

  Mbox er en godt tænkt variation af glastavlen. Her får man et elegant og praktisk opbevaringselement, der passende kan bruges til penne, tavlevisker og andet udstyr til glastavlerne.

  Det smarte er dog, at selve fronten til Mbox i sig selv er en glastavle. Selvfølgelig med frit valg mellem de 24 Mood farver.

  Den vægmonterede del fås i sort eller poleret aluminium.

   

 

 • Zon skærmvæg til rumdeling

  Zon skærmvæg

  Zon skærmvæg er designet til let at flytte og omforme, alt efter hvilke behov man har. Skærmvæggen er fleksibel, kan stå frit på gulvet eller hænge ned fra loftet som adskillelse.

  Skærmvæggen kan fås i tre højder og kan vælges i flere forskellige farver. Farverne kan sammensættes alt efter ønske og hvilket udtryk man vil sende.

  Rør og fødder medfølger i sort.

  Designet af Matti Klenell.

 • Lintex mood skærmvæg med glas

  Mood skærmvæg

  Mood skærmvæg er en elegant skærmvæg i glas, som laves i hele 24 standardfarver.

  Fødderne er i lakeret eller poleret aluminium og skaber optimal stabilitet for skærmvæggen.

  Glasset er magnetisk og kan derfor også anvendes til at hænge noter op på.

  Den flotte glasskærmvæg fremstilles også som bordskærm.

 • Edge skærmvæg rumdeler fra Lintex

  Edge skærmvæg

  Skærmvæg med lydabsorberende stenuld som effektivt dæmper støjen. Skærmen findes i mange størrelser og farver, og har et helt enkelt design uden ramme.

  Et sæt justerbare T-fødder medfølger, fødderne sikrer stabilitet og balance.

  Edge fås også med hjul og kan anvendes som opslagstavle såvel som til opdeling af kontoret.

 • One Screen skærmvæg fra Lintex

  One Screen skærmvæg

  One Screen skærmvæg findes i en enkelt og en tredelt version, begge med sort ramme og sorte ben.

  Stof siderne på skærmvæggen kan vælges i farverne sort, mørkegrå eller lysegrå. 

  Hjulene gør skærmvæggen meget mobil, så du nemt kan ændre opdelingen i kontormiljøet.