Dencon Center kontormøbler

MENU +

Links om branche og miljø

I den Danske lovgivning er der adskillige love og anbefalinger. Heriblandt henstillinger om arbejdsmiljø og arbejdsforhold.

Vi prøver her at samle et udpluk af de vigtigste.

Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet

Her er en brancheindgang til kontor, hvor du kan finde de vigtigste regler og krav til indretning og arbejdsmiljø. Her kan du også læse om eksempelvis ergonomisk korrekte løsninger, møbler som hæve/sænkeborde samt vejledninger og tjeklister.

 

 

Arbejdstilsynet

Brancheindgang til kontor

Bar Kontor

Bar kontor arbejdsmiljø

Her kan du finde flere vejledninger, værktøjer og temaartikler, der dækker de fleste problemstillinger og udfordringer på kontoret. Indeklima, lysforhold, trivsel, kontormaskiner. Det hele er her. 

Se eksempelvis disse to vejledninger (pdf), som går i dybden med henholdsvis godt lys på kontoret, og hvordan man begrænser generne ved skærmarbejde.
 BAR (branchearbejdsmiljøråd) Kontor er et samarbejde mellem arbejdmarkedets partnere i form af Dansk Erhverv, DI, Ledernes Hovedorganisation, HK/Privat og HK/Handel samt Prosa.

 

BAR Kontor

Godt lys på kontoret (vejledning)

Arbejde ved skærme (vejledning) 

Indret.dk

Indret.dk møbler til erhvervslivet

Indret.dk er et inspirations- og nyhedssite, der primært orienterer sig mod møbler og indretning af kontor i erhvervslivet. Siderne opdateres løbende med produktnyheder, udførlige messeomtaler fra både ind- og udland samt nye indretningsprojekter. Derudover er der en veludbygget leverandør- og produktliste over det danske/nordiske marked.

 

 

Indret.dk

Møbel + Interiør Brancheforening

Møbel+Interiør Brancheforeningen hedder nu danishfurniture

Facts om den Danske møbelindustri inklusiv møbelsøgning blandt mere end 200 Danske producenter og eksportører. Her kan du også finde markedets brancheblad, nyheder og nøgletal. 

 

 

 

 

danishfurniture.dk

Dansk Møbeldesign

Dansk Møbeldesign

Er du mere interesseret i design frem for branchen/industrien er her et godt sted at kigge forbi. Dansk Møbeldesign.dk kalder sig "vidensbase nr. 1", og uden at dømme kan du finde mange artikler, nyheder, præsentationer af både designere og producenter samt et månedligt nyhedsbrev. 

 

 

 

Dansk Møbeldesign

Danske Designere

Foreningen for Danske Designere

Foreningen Danske Designere er en medlemsorganisation for mere end 1000 danskere, der beskæftiger sig professionelt med design. På hjemmesiden kan du opdatere dig med nyheder set fra designernes synsvinkel samt finde gode råd og en faq, hvis du selv rummer en designer i maven. 

 

 

 

Danske Designere 

Dansk Møbelkontrol

Dansk Møbelkontrol sikrer høj standard inden for møbelindustrien

Dansk Møbelkontrol er en medlemsforening for 17 førende producenter af danske kvalitetsmøbler. Formålet er at sikre den højeste standard i møbelindustrien, og det gennemføres ved hjælp af krav til materialer, produktionsmetoder og produkter samt garantimærkning og kontrolbesøg af medlemsvirksomhederne.

På hjemmesiden kan man udover information om foreningens medlemmer og virke blandt andet finde en vedligeholdelsesguide til gode møbler. 

 

Dansk Møbelkontrol

Kontormøbler.dk

Hos Kontormøbler.dk kan du skræddersy dine kontormøbler

Ny og innovativ webshop med kontormøbler, hvor du selv har mulighed for at ændre farverne online.

Det er uden tvivl DEN smarteste webshop der er kommet i årevis, og der vil gå flere år før den bliver overgået i brugervenlighed og funktionalitet.

Aldrig har kontormøbler kunnet bestilles online, så nemt, hurtigt og billigt. 

 

 

Kontormøbler.dk

Designer guide

På Designer guide kan du finde information om møbler

Hvis du leder efter et bestemt design, eller møbel til hjemmet / kontoret. Men ikke lige kan huske hvad det hedder ? Kan du nemt finde det på Designerguide.dk

 

 

 

 

Designerguide.dk