Dencon Center kontormøbler

MENU +

Lanab Kontorstole

Kontorstole fra Lanab hører til blandt eliten på det danske marked. Stolene er spækket med indstillingsmuligheder, der sikrer en ergonomisk korrekt siddestilling - hele dagen. Sund fornuft for kroppen, for øjet og for de økonomisk bevidste.

 

 

Lanab professionelle kontorstole med god siddekomfort, har kvalitet og design i top. Kontorstolene fra Lanab har mange indstillingsmuligheder så man sidder ergonomisk korrekt.

Lanab Kontorstole

Lanab har produceret professionelle stole i topklasse siden 1990, og én af de væsentligste grunde er firmaets tidlige fokus på to nøgleområder: Ergonomi og Æstetik. Det har alle dage været et mål at designe stole ud fra devisen at "det er bedre at forebygge end at helbrede".
Derfor får du med en kontorstol fra Lanab et slidstærkt møbel, der sikrer dig en optimal og sikker sideløsning, og som samtidig er smart. Både rar at side i og se på.

Der er i dag en lang række Lanab stole på markedet, så det er muligt at finde en stol, der passer til både pris og temperament. Fælles for dem alle er det høje niveau i de ergonomiske indstillingsmuligheder samt den solide holdbarhed i konstruktionerne. Lanab har intet problem med at give dem alle fuld 5 års garanti.

 • Lanab 6220-6320 kontorstol

  Lanab 6220 kontorstol

  Lanabs prisvindende kontorstol tilbyder ergonomi i hverdagen. Kontorstolen kan vælges i flere varianter.
  6220 modellen indikerer at stolen har free float funktion (62) med lille rund ryglæn (20).

  Free float funktionen gør, at sæde og ryg bevæger sig efter kroppens bevægelser og uafhængig at hinanden. Sæde og ryg kan låses hver for sig. 

   

 • Lanab 6240-6340 kontorstol

  Lanab 6340 kontorstol

  Lanab 6340 her vist med armlæn, men det kan man vælge til og fra på alle modeller. 6340 indikerer at stolen har multi synkron funktion (63) med stort ryglæn (40).

  Multi synkron funktionen gør, at sæde og ryg følges ad, hvilket giver optimal støtte og komfort.

   

 • Lanab 6340 kontorstol med nakkestøtte armlæn og læderbetræk

  6340 kontorstol

  6340 er den store og ergonomisk komplette kontorstol fra Lanabs 62-63 serie. Stolen er nær det ypperste, vi kan tilbyde, når æstetik, ergonomi, sidekomfort og pris skal mødes i ét punkt.

  63-versionerne af stolen har multi synkron funktion, hvor sæde og ryg kan bevæge sig uafhængigt af hinanden, men også låses hver for sig. Ryglænet vinkles mere end sædet hvorved hoftevinklen åbnes og blodcirkulationen stimuleres.

  Derudover kan alle dele justeres, mens man for den optimale komfort kan tilvælge luftregulerbar lændestøtte, armlæn og nakkestøtte.