Dencon Center kontormøbler

MENU +

Lanab Kontorstole

Kontorstole fra Lanab hører til blandt eliten på det danske marked. Stolene er spækket med indstillingsmuligheder, der sikrer en ergonomisk korrekt siddestilling - hele dagen. Sund fornuft for kroppen, for øjet og for de økonomisk bevidste.

 

 

Lanab professionelle kontorstole med god siddekomfort, har kvalitet og design i top. Kontorstolene fra Lanab har mange indstillingsmuligheder så man sidder ergonomisk korrekt.

Lanab Kontorstole

Lanab har produceret professionelle stole i topklasse siden 1990, og én af de væsentligste grunde er firmaets tidlige fokus på to nøgleområder: Ergonomi og Æstetik. Det har alle dage været et mål at designe stole ud fra devisen at "det er bedre at forebygge end at helbrede".
Derfor får du med en kontorstol fra Lanab et slidstærkt møbel, der sikrer dig en optimal og sikker sideløsning, og som samtidig er smart. Både rar at side i og se på.

Der er i dag en lang række Lanab stole på markedet, så det er muligt at finde en stol, der passer til både pris og temperament. Fælles for dem alle er det høje niveau i de ergonomiske indstillingsmuligheder samt den solide holdbarhed i konstruktionerne. Lanab har intet problem med at give dem alle fuld 5 års garanti.

 • Lanab Strike kontorstol i hvid med netryg og armlæn

  Strike kontorstol

  10 års garanti er generelt en sjældenhed blandt kontorstole, men det gælder ikke Lanabs. Lanab Strike er en ny kontorstol, der er designet i samarbejde med italienske Sitland.

  Stolen er udstyret med synkron funktion, så både ryg og sæde bevæger sig sammen. Derudover er der selvfølgelig justerbar sædehøjde, sædedybde og vippemodstand samt mulighed for at tilvælge justerbar lændestøtte, nakkestøtte, armlæn og blankt poleret understel for den sidste finish.

  Strike er æstetisk ergonomi, der både virker og ser godt ud.

 • Lanab 6340 kontorstol med nakkestøtte armlæn og læderbetræk

  6340 kontorstol

  6340 er den store og ergonomisk komplette kontorstol fra Lanabs 62-63 serie. Stolen er nær det ypperste, vi kan tilbyde, når æstetik, ergonomi, sidekomfort og pris skal mødes i ét punkt.

  63-versionerne af stolen har multi synkron funktion, hvor sæde og ryg kan bevæge sig uafhængigt af hinanden, men også låses hver for sig. Ryglænet vinkles mere end sædet hvorved hoftevinklen åbnes og blodcirkulationen stimuleres.

  Derudover kan alle dele justeres, mens man for den optimale komfort kan tilvælge luftregulerbar lændestøtte, armlæn og nakkestøtte.

 • Lanab Leaf kontrstol med armlæn

  Leaf kontorstol

  Leaf er Lanabs første forsøg på at skabe en stol, der ikke bare skal være i topklasse med hensyn til ergonomi, design og siddekomfort. Stolen skal også være miljøansvarlig og repræsentere en ny tilgang til miljøproblemet.

  Derfor består Leaf af 97% genanvendelige materialer, og det har ikke forhindret Lanab i at lave en fremragende kontorstol.

  Leaf er som standard forsynet med synkron funktion i ryg og sæde samt justerbar sædehøjde, sædedybde, lændestøtte og vippemodstand. Det hele med 10 års garanti.