Dencon Center kontormøbler

MENU +

Labofa Kontorstole

Labofa er en dansk møbelproducent med mere end 60 års erfaring i kvalitets-kontorstole. Labofa står for ergonomi, innovation, design, funktionalitet og holdbarhed - også til konferencestole og møbler til undervisningsbrug.

 

 

Labofa kvalitets kontorstole til kontor, kantine og konference, lægger vægt på ergonomi og design.

Labofa stole til alle

Danske Labofa designer, udvikler og producerer møbler til kontorer, uddannelsesinstitutioner, kantiner og grundskole. De er specialister i kontorstole, hvor firmaets fokus på ergonomi, innovation, funktionalitet og holdbarhed går op i en højere enhed med Labofas værdigrundlag, der blandet andet bygger på ærlighed, dedikation, engagement, konsekvens, progressivitet og loyalitet.

Labofa klassikere

Labofa har gennem de seneste 50 år skabt flere klassikere til kontoret. Eksempelvis Ergomatic III, EGO Classic og i nyere tid EGO Nordic samt den fremtidige klassisker Alumagic. Sidstnævnte er designet af arkitektfirmaet PLH, der har brugt aluminium, gummi og kompositmaterialer til at skabe en både speciel og banebrydende kontorstol, der i den grad udfordrer den konventionelle opfattelse af dels, hvad en god kontorstol kan, og hvordan sådan en ser ud.
Til konference og mødebrug har Labofa designet stole som Shark, Groovy og Cobra.

Garanti og sikkerhed

Der er altid 5 års garanti mod fabrikationsfejl på alle stole fra Labofa. For borde er der 2 års garanti. Begge garantier omfatter dog ikke slid og skader på overfladebehandling.

 • Labofa FOX kontorstol

  FOX kontorstol

  Fox kontorstol er Labofas svar på næste generations arbejdsstol. Gennem flere år har Labofa og Hans Thyge & Co udviklet på Fox kontorstol.

  Kontorstolen er innovativ og ergonomisk afstemt til den nyeste viden inden for kroppens anatomi. FOX stolen følger kroppens mindste bevægelse og sikrer optimal siddekomfort.

  Fox kontorstol byder på unikke faciliteter og stolen kan tilpasses individuelt til den enkelte bruger.

   

 • Cobra kontorstol fra Labofa

  Cobra kontorstol

  Cobra er en smuk og ergonomisk kontorstol, med inspiration fra Cobra slangens løftede hoved. Passer godt til skiftende opstillinger, som man ofte møder i undervisningen. Det er muligt, at tilkøbe forskellige skriveplader, alt efter hvilket behov man har.

  Den ergonomiske tynde ryg, giver lænden god støtte, og med sædet vinklet fremad med 2°, har stolen den optimale siddekomfort.

  Cobra kontorstol kan vælges uden polstring eller med sædepolstring i stoffet Xtreme eller Fame. Stellet kan fås i sort eller alu. Ønsker man armlæn, er det også muligt.

 • Labofa Ergo-matic kontorstol

  Ergo-matic III kontorstol

  Ergo-matic III er en nærmest uopslidelig kontorstol, der har været på Labofas program i mere end 25 år. En ægte klassiker, der stadig leverer det, den er designet til: God siddekomfort.

  Stolen har i årevis været et populært valg i både virksomheder og institutioner, hvor der stilles høje forventninger og krav til holdbarhed. Den scorer ikke de højeste karakterer indenfor ergonomiske indstillingsmuligheder, men den er gennemtænkt, gennemarbejdet og gennemtestet ned mindste detalje.

  Stellet fås i aluminium eller sort med sæde og ryg betrukket med Xtreme Plus i flere farver.

 • Labofa EGO classic kontorstol

  EGO-Classic kontorstol

  Filosofien bag Labofas Ego-Classic er den enkle, at din kontorstol skal være præcis så avanceret, som du har brug for. Derfor er EGO-Classic den kontorstol fra Labofa, der findes i flest varianter.

  Idéen er, at man selv - eventuelt i samarbejde med en god forhandler - sammensætter sin stol efter eget behov og med de EGO-dele, der passer bedst. Der kan sålededs vælges mellem tre forskellige sæder med seks forskellige rygge placeret på stel med 4 forskellige typer mekanik.

  Får man behov for at udskifte en del, ændre en polstring eller prøve nyt betræk, kan det hele skilles ad med et snuptag

 

 • Labofa Shark møde konference stol

  Shark mødestol

  Shark er en all-round møde/kantine-stol med et udfordrende design af Hans Thyge & Co. Stolen udmærker sig ved sin fjedrende bevægelighed i ryggen, der sammen med den fine lændestøtte giver en rigtig god siddekomfort.

  Sædeskal og rygstykke er fremstillet i to forskellige materialer, og der er rig mulighed for at individualisere stolen. Ikke kun med farver og træsort men også med polstring af sædet samt armlæn og sågar valgfrit stel mellem meder eller fire ben som på billedet.

  Shark kan selvfølgelig både sammenkobles og stables, og til det sidste har Labofa lavet en trolley. 

 • Labofa Groovy mødestol med armlæn

  Groovy mødestol

  Groovy er designet af Hans Thyge & Co. for Labofa, og det er endnu en veldesignet all-round stol, der bruges fra kantiner over mødelokaler til konferencer og forsamlingshuse.

  Skallen er udformet i polypropylen, der både kan støbes til at give god ergonomi såvel som exceptionel slidstyrke. Groovy kvalificerer således til "hårdt offentligt brug".

  Der er lavet seks forskellige stel til Groovy inklusiv medestel til opstilling og sammenkobling i rækker, 4-benet rørstel og sågar en kontorstolsudgave med hjul. Armlæn og polstring kan tilvælges.