Dencon Center kontormøbler

MENU +

Hæve sænke borde

Hæve sænke bordene fra Dencon Center er alle produceret i Danmark af fabrikkerne Dencon, Conset og Fumac. Her kan du finde information om hæve sænke borde og tilbehør, der kvalitetsmæssigt er i verdensklasse. Eksempelvis er IKEA borde testet til hverdagen. Borde fra Dencon Center er testet til professionelt brug, og der er 5 års garanti på de fleste modeller.

Om hæve sænkeborde

Hæve sænke borde er ikke bare form og figur. I modsætning til et simpelt skrivebord er der en række særlige forhold, man skal tage hensyn til, når man tilsætter 230 volt. På tværs af kvalitet og pris bør følgende være med i dine overvejelser, før du køber.

 • Stabilitet - Kør bordet 90 % op og læg din vægt på bordkanten 

 • Producent - Sørg for at det er en anerkendt producent af ALLE dele på bordet. 
 • Garanti - På de fleste borde er der idag 3 eller 5 års garanti 
 • Supplering - Kan der leveres yderlige borde de kommende år, når virksomheden vokser ?
 • Pris - Er det samme pris for de efterfølgende borde, eller kun et engangstilbud
 • Forhandler - Hvordan er chancen for at din forhandler eksisterer om 5 år, så i stadigt har garanti


Stabilitet:
Stabilitet er kernen for alle hæve sænke borde. Og stabiliteten skal være den samme både i laveste og højeste indstilling. Hele bordet skal være stabilt og altså ikke bare midten, så hvis din vægt ikke overskrider bordets belastningsevne, skal du kunne sætte dig på kanten uden at bordet vælter. 
Se eventuelt denne rapport fra Teknologisk Institut, der har testet stabiliteten på Dencons hæve sænke borde.

Vandring:
Vandringen er den distance bordet kan hæves fra bund til top. De fleste borde opererer imellem 70-120 cm, hvilket normalt dækker behovet for langt de fleste personers brug.
Er man særligt høj eller særligt lav kan man med fordel kigge efter borde med en større vandring. Flere af Dencons borde kan vandre fra 62-127 cm.

Belastning:
Vægtangivelen fortæller, hvor stor en vægt bordet kan håndtere og stadig være funktionsdygtig. 100 kilo vurderes i den sammenhæng at være normalt for et moderne hæve sænke bord, og det regnes for fuldt tilstrækkeligt ved ordinært brug.
De 100 kg er ikke kun, hvad bordet skal løfte men mindst lige så vigtigt, hvor meget bordet kan bremse / bære.

Sikkerhed:
Bordet skal være konstrueret, så fingre, tæer eller fødder ikke risikerer at komme i klemme. Flere af bordene hos DenconCenter.dk kommer med ”squeeze protection”, der betyder, at bordet stopper sænkningen, hvis noget er i klemme. Kontrolpanelet til hævning of sænkning af bordet skal være ”dødemandsknapper”, hvilket vil sige, at bordet ikke kan køre op og ned medmindre knapperne holdes i bund.
Ledninger og kabler til bordet skal føres så de ikke kommer i klemme i hæve sænke systemet og så fødder/ben ikke vikles ind i dem.

Mærkning:
Siden 1995 har det været et krav, at elektriske hæve sænke borde har det såkaldte CE-mærke. CE-mærket er en fælleseuropæisk standard, og det er din garanti for at fabrikanten overholder alle relevante direktiver.
Alle borde hos DenconCenter.dk er CE-mærket og overholder samtlige danske lovkrav til hæve sænke borde. De er desuden godkendt på Dansk Teknologisk Institut.

 • Delta hæve sænke bord i sort linoleum fra Dencon

  Delta bord i Linoleum

  Linoleumsbordene er topklassen fra Dencons Delta-serie. De flotte bordplader i linoleum sættes på et solidt og stabilt stel, der fås i tre versioner og tre forskellige farver. Stellene har variabel bredde, og Dencon har lavet i alt 18 standard pladestørrelser at vælge imellem.

  Dencons linoleum har en rar, varm og blød overflade og laves i enten sort, grå eller antracitgrå.

  Med to strømsparende motorer fra Linak og 5 års fuld garanti er Delta borde vores bud på bedste value for money, når det gælder hæve sænke borde.

 • Delta hæve sænkebord i hvid laminat fra Dencon

  Delta hæve sænke bord i Laminat

  Dencons hæve sænke borde i laminat laves i farverne hvid, ahorn, bøg, lysegrå samt antracitgrå og pladerne monteres på de solide Delta stel, der har en løftekapacitet på 100 kg og en vandring på mindst 50 centimeter.

  Både fødder og søjler på stellet kan vælges i farverne hvid, sort og aluminium, så med 18 standardplader er der i alt 810 kombinationsmuligheder. Noget for enhver smag skønt hvid-hvid-hvid som på billedet til venstre synes at være den mest populære.

 • Conset 501-43 hæve sænke bord

  Conset 501-43

  501-43 er et stilfuldt hæve sænke bord fra Conset.

  De slanke rektangulære tre-leddede søjler og den elegante fod kan vælges i sort, hvid eller sølv. 

  Bordpladen kan vælges i bøg eller ahorn finér, eller laminat i farverne hvid eller sort. Derudover kan bordpladen vælges i mange størrelser. Bordet løfter 100 kg og har en vandring på 65 til 125 cm. 

   

 • 501-49 hæve sænke bord fra Conset

  Conset 501-49

  501-49 har runde søjler, hvilket giver bordet er minimalistisk og slankt udseende. Bordet er veldesignet, kraftfuldt og stilrent, med et tidløst design.

  Med en løftekapacitet på 100 kilo og en vandring mellem 65-125 centimeter opfylder 501-49 hæve sænke delen. Bordplader fås i flere typer finér samt laminat, mens selve stellet har poleret aluminium kombineret med fødder og topsøjle i enten hvid, alu eller sort som på billedet.

  Det smarteste designvalg er dog den variable stelbredde, der giver mulighed for montering af næsten alle pladestørrelser. Conset har som standard lavet 15 forskellige.
   

 • 501-17 hæve sænke bord med hjul fra Conset

  Conset 501-17

  501-17 er med god grund blevet et meget populært hæve sænke bord med tekniske specifikationer i mellemklassen.

  Den væsentligste detalje på bordet er de to hjul i stellet, der gør 501-17 ganske mobilt og i hvert fald let at flytte. Derudover fødes stellet også med en indbygget kabelbakke, der gør det enkelt at holde styr på ledningerne. Der er også mulighed for at montere batteri i bordet, så det i sig selv er helt ledningsfrit.

  Consets standardplader til bordet fås i 19 forskellige størrelser og med overflader i både bøg og ahorn finér samt hvid og sort laminat er 501-17 et prisfornuftigt hæve sænke bord til eksempelvis hjemmearbejdspladsen.

 • Delta enkelt søjle bord

  Delta enkelt-søjle bord

  Delta terminal bord fra Dencon, er stabilt og lydsvagt, giver en samlet og kompakt arbejdsplads. Bordet egner sig godt til callcenter, konference sal og mindre arbejdsstationer.

  Stellet er 3-leddet med vandring fra 58 til 123 cm, med Linak motor og Piezo anti-kollisions teknologi. Løfter op til 80 kg. Bordpladen kan vælges i 4 forskellige standard pladestørrelser.

  Delta enkelt-søjle bord kan bygges sammen til mindre arbejdsstationer med 3 eller 4 bordplader, med individuel højdevandring.
   

 • 501-7 enkeltsøjlet terminalbord hæve sænke bord fra Conset

  Conset 501-7

  501-7 er det mindste af Consets enkeltsøjlede terminalborde. Bordet er særdeles velegnet til callcentre og arbejdspladser, der ikke behøver meget plads. De indbyggede hjul gør det let at flytte.

  Teknisk løfter bordet 70 kilo i en godkendt vandring mellem 68 og 120 centimeter. Bordpladerne kommer i 9 forskellige standardstørrelser, som alle produceres i fire overflader: Bøg- og ahornfinér samt sort og hvid laminat. Desuden fås stellet i både en alu og en sort udgave.

  501-7 bruges ofte til at skabe arbejds-øer, hvor flere borde sættes sammen. Det gøres særligt nemt, når der monteres batteri i bordet, så det bliver ledningsfrit.

 • 501-19 hæve sænke bord terminal enkeltsøjle fra Conset

  Conset 501-19

  501-19 er storebror til 501-,7 og i forhold til den mindre model får du her et langt mere stabilt bord med øget løfteevne på 100 kg samt et mere overskueligt og funktionelt design.

  Dette stel fås også som både alu- og sortlakeret, mens der er udviklet 11 standard bordplader med fire forskellige overflader.

  Bordet har ikke samme stabilitet som et to-søjlet hæve sænke bord, men på andre parametre er det et rigtigt godt valg. Særligt hvis pladsen er trang, eller bordet skal placeres i et hjørne.

 • 501-19 design hæve sænkebord fra Conset

  Conset 501-19 Design

  501-19 Design er en videreudvikling af det enkeltsøjlede hæve sænke bord, og resultatet er et terminalbord, der har næsten samme ydeevne og stabilitet som de to-søjlede. 

  Stellet er fremstillet i stål, så det er særdeles solidt, og der er ingen problemer med at løfte 100 kilo i en lang vandring mellem 68 og 120 centimeter. Særligt i højeste position leverer Design-bordet en overbevisende stabilitet.

  Et unikt designelement er den let skrånende fodplade, der er belagt med skridsikker gummi. Derudover har Conset lavet 10 forskellige standardplader ligesom stellet kan fås i både alu og sort.

 • Enkeltsøjlet terminal bord med batteri og hjul fra Conset

  Batteri for fuld mobilitet

  Næsten alle Consets elektriske hæve sænke borde kan monteres med et 24 V batteri. Batteriet oplades ca. to timer i den medfølgende station og kan så ved normalt kontorbrug trække bordet i 1-2 måneder.

  Det gør først og fremmest bordet ledningsfrit, men har stellet hjul, bliver hele bordet fuldt mobilt og meget nemt at flytte rundt til skiftende arbejdspladser i et kontorlandskab eller i forbindelse med rengøring.

  Det giver både fleksibilitet og øget funktionalitet uden at gå på kompromis med ergonomien.
   

 

 • Delta skrivebord i finer fra Dencon

  Delta skrivebord

  Skriveborde fra Dencons Delta serie er fuldstændig identiske med hæve sænke bordene, bortset fra de manglende motorer.

  Har man af forskellige årsager ikke brug for hæve/sænke funktionen kan man altså få et flot bord med samme kombination af stel, pladestørrelse og pladeoverflade. På billedet til venstre er det et hvidt Delta-stel med rektangulær plade i ahorn-finér.

  Skulle man på sigt få brug for motor er det heldigvis meget enkelt at eftermontere.
   

 • Delta X skrivebord - Design bord fra Dencon

  Delta X skrivebord

  Eksklusivt skrivebord fra Dencon, designet med lækre detaljer.

  Bordpladen er 22mm tyk og måler 210x100 cm, vælg mellem mange forskellige overflader. Bemærk, kanterne på bordpladen er sort lakerede. 

  Skrivebordet er som standard med kabelgennemføring og kabelbakke.

  Højden på bordet er 72 cm, ben og fødder kan vælges i sort, hvid, aluminium eller krom.