Dencon Center kontormøbler

MENU +

Four Design Kontormøbler

Møbler til kontor, møderum, lounge, kantine, konference og restaurant.

 

 

Four Design kontormøbler er multifleksible møbler til indretning af arbejdspladsen. Four Design møbler passer til konferencerum, restaurant, Lounge område og kantine.

Danmarks nye stærke brand

Four design er et af Danmarks nye stærke brands indenfor design og produktion af møbler. Sortimentet spænder vidt og dækker møbler og indretning til stort set alle rumtyper. Fokus er lagt på stole og borde til især møderum, kontorlokaler, kantiner samt konferencerum, og kodeordene er multifleksible møbler til det multifunktionelle kontor. 
Det er de to prisvindende designere/arkitekter Christina Strand og Niels Hvass, der står bag firmaet, og de har valgt at gennemføre en klar linie i alle Four Designs produktserier. Det handler om en holistisk indgang til design, hvor helheden er vigtigere end de enkelte dele, og der er således en sammenhæng mellem alle produkter. En karakter eller en rød tråd, der løber gennem indretningen, uanset hvordan man blander de mange serier som eksempelvis Four Cast, Learning, Meeting, Eating eller Standing.

Four design fleksibilitet og sammenhæng

Møbler fra Four Design kommer i forskellige serier, men de er alle indbyrdes komplimenterende og følger samme designprincip. Fleksibilitet er i højsædet og ideen er, at rum og lokaler får flere anvendelsesmuligheder og dermed fremtidssikres, hvis møblerne i dem kan bruges i flere sammenhænge. Mødestolen Four Cast Four kan eksempelvis også bruges i kantinen, undervisningslokalet eller konferencerummet.

 • Four cast Four fra Four design grøn

  Four Cast´2 Four mødestol

  Four Cast´2-serien fra Four Design er en af de mest modulerbare stole i Danmark, og det hele starter med den ikoniske siddeskal, der er det gennemgående element i alle modeller.

  Skallen er fremstillet af forstærket glasfiber, som er et meget fleksibelt materiale, der både giver stor bevægelighed i konstruktionen, men som også er rar at sidde på.

  Four Cast´2 Four kan indgå i stort set alle sammenhænge, hvor der skal bruges en stol, og med det imponerende udvalg af farver, forskellige polstringer, stel og armlæn kan man med garanti få den lige som man vil have den.

 • Four Me mødestol fra Four Design

  Four Me mødestol

  Four Me mødestol fra Four Design har en fantastisk siddekomfort.

  Skallen er fremstillet af Bio komprosit i farverne sort, antracit, beach eller aqua. Den super bløde overflade kan stå upolstret, men der kan også vælges sædepolstring, inderside polstring eller fuldpolstring.

  Her er stolen vist med træben, men den kan også vælges med andre elegante typer ben. Klik på billedet og se alle mulighederne i vores webshop.

   

 • G2 mødestol fra Four Design

  G2 mødestol

  G2 er en alsidig stabelstol med firbens stel, der er designet af Jørgen Posborg til brug i undervisning, konferencerum og sale samt ved mødebordet.

  Stolen er født med armlæn, kipfunktion i sædet samt glidesko i kunststof. Designet tillader at G2 ophænges på bord uden brug af beslag.

  Skallen er fremstillet af birke-finér, der derefter skumpolstres og betrækkes med stof eller læder. Stellet er udført i Ø20mm stål, mens armlænet er beklædt med thermoplastisk elastomer.

   

 • Four Cast XL mødestol med millerstripes

  Four Cast XL

  XL er en variant af Four Cast Four fra den mere eksklusive ende af det brede sortimentet. XL er en lækker mødestol med dreje og kipfunktion som fungerer både med og uden armlæn.

  Det solide stel er udført i aluminium og kan udstyres med gaspatron, så stolen kan indstilles til alle både høj og lav.

  Endelig bliver selve skallen polstret og betrukket med eksempelvis stofferne Fame, Scuba eller Highfield. Alternativt læder eller altid populære Millerstripes som på billedet.

  Findes også med en 8,5cm højere ryg, og så kaldes stolen for XL Plus

 

 • Four Sure 90/105 barstol

  Four Sure 90/105 barstol

  Four Sure 90/105 er en elegant barstol på meder, som passer ind i de fleste indretninger.

  Skallen kan vælges i 6 farver og er produceret i kunststof. Den unikke v-formede ryg giver fleksibilitet og god siddekomfort.

  Four Sure barstol produceres i to højder, vælg mellem bordhøjde 90 eller 105 cm. Stellet fås i krom, matlakeret hvid, sort, eller stengrå. Barstolen er stabelbar.

 • Four Cast High barstol fra Four design i grøn

  Four Cast´2 High barstol

  Den enormt brede Four Cast Serie indeholder selvfølgelig også en barstol, der passende kaldes Four Cast´2 High.

  Stolen har medestel af stål, der får yderligere stabilitet af tværsargen, som også kan bruges som fodhviler. Stolen passer ideelt til borde med en højde på 103 cm.

  Selve skallen, der er den røde tråd i hele Cast-serien, er fremstillet i kunststof og fås som standard i 9 forskellige farver med mulighed for polstring.

 • Four Cast High barstole ved højbord fra Four Design

  Four Cast´2 Counter

  Four Cast´2 High har en lillebror i Counter-stolen, der deler design, egenskaber og kvalitet men er en anelse lavere. Således måler Counter "kun" 97 cm i højden og stolen passer derfor bedst til borde eller skranker med en højde på 90 cm.

  Kunststof-skallen er præcis den samme som på andre Four Cast stole og der er derfor de samme valgmuligheder i forhold til farve og eventuel polstring.

 • Four Cast high stablet

  Stabelbare barstole fra Four Design

  Både Four Cast´2 High og Counter er stabelbare barstole, hvilket er ret sjældent for de høje stole.

  Four Design anbefaler, at man ikke stabler mere end 10 stk. stole i kunststof-udgaven mens de polstrede versioner kun kan stakkes i op til 8.

  De specialdesignede glidesko, der er skabt til at minimere risikoen for at tippe, når man sidder i stolen, virker stabiliserende for hele stablen.

 

 • Four design højbord med Four Cast Four barstole

  Four Standing højbord med krom-stel

  Four Standing er en serie højborde/ståborde til kantine eller café med kraftigt rørbøjlestel i Ø38mm stål og flere muligheder for valg af overflade.

  Bordpladen kan enten fås med linoleum eller den ekstremt ridsefaste højtrykslaminat i flere farver.

  Standing laves med to forskellige bordhøjder, der passer til henholdsvis Four Cast High (103cm) og Four Cast Counter (90cm) højstolene.

 • Four Design højbord barbord vtil kantine

  Four Design højborde i kantinen

  Det er ikke længere en nyhed, at det er sundt at stå op, når man arbejder. Men vidste du, at det er faktisk også sundt at stå op, mens man spiser.

  Det er grunden til, at flere og flere virksomheder indretter deres kantiner med højborde og sættes der barstole ind, er det også noget for dem, der ikke vil være sunde hele tiden.

  Danske Four Design har et omfattende program af både borde og stole specifikt udviklet til kantinebrug, og med de mange muligheder for farvelægning kan man hurtigt komme til at sidde godt og flot til maden.