Dencon Center kontormøbler

MENU +

Dencon Center A/S

Vi er et selvstændigt firma, som laver kontorindretninger til virksomheder. Samt driver webshops med direkte salg til slutkunder. Disse kan bestille deres nye kontormøbler selv, og derved gøre en god handel. Webshoppen henvender sig til Samarbejdspartnere, Forhandlere, Virksomheder, og som noget nyt også privat kunder.

 

DenconCenter kontorindretning Rolighedsvej 36, RisskovKernekompetencer: Rådgivning i forbindelse med etablering eller udvidelse af virksomheden. Investeringsplan for fremtidigt møbelindkøb. Samhandelsaftaler for virksomheder, offentligt indkøb, Stat og Kommuners Indkøb(SKI), Finansministeriet Møbelaftale (FM), samt andre relevante indkøbsaftaler. Indretningshjælp af indretningsarkitekt Konsulentbesøg i forbindelse med ny indretning

Samarbejdspartnere: Dencon Center A/S står for salgs og markedsføringsføring af kontormøbler, fra flere producenter og samarbejdspartnere. Herunder Dencon A/S i Skive, som er vores primær producent af kontormøbler. Fabrikken er en selvstændig Dansk produktionsenhed, der udelukkende sælger deres møbler til autoriserede forhandlere /Centre. Desuden samarbejdes der med flere andre producenter, som har hver deres speciale. Kontorstole, Tavler, Belysning, mm.

Montage: Vi tilbyder landsdækkende montage hjælp til etablering, opsætning og flytning af kontormøbler og inventar. Dette kan gøres på fast pris, eller timeløn. Vi samarbejder derfor med flere selvstændige montage virksomheder. Jylland: Montagepartner Fyn: Mørk Montage Sjælland: Frej Montage

Dencon Center Aarhus blev startet i sept. 2008 Og på trods af finanskrise, og generel afmætning af møbel markedet, har virksomheden vokset sig sund og økonomisk velfunderet. Soliditet rating AAA , Børs Gazelle Der er således i dag 9 glade fast ansatte, og 3 freelance konsulenter.

Hils på os her:
Vi har showrooms 3 steder i landet, du kan se dem her.

Det vil glæde mig, også at blive jeres samarbejdspartner med Kontormøbler.

Direktør
Torben Møller