Dencon Center kontormøbler

MENU +

Delta by Dencon

Delta by Dencon er det klassiske og sikre valg til kontorindretning. Elegance og funktionalitet er i højsædet, og de konkurrencedygtige priser giver kvalitet for hver en krone.

 

 

Delta by Dencon er dansk produceret kontormøbler, med fokus på kvalitet og fleksibilitet til kontorindretningen. Delta serien indeholder hæve sænke borde, mødeborde, skranker og opbevaring.

Komplet og moderne kontorserie

Delta by Dencon er en modulær og yderst fleksibel møbel-serie, der tilbyder et både dybt og bredt udvalg af kontormøbler såsom hæve sænke bord, mødebord, konferencemøbler, reception, skabe og reoler. En komplet kontorserie med alt til din arbejdsstation og i et design, der passer ind i alle miljøer. Der er op mod 4.000 kombinationsmuligheder i opbevaringsmøblerne, mens der kan vælges mellem forskellige stel-farver og mange overflader til alle borde.

Delta by Dencon borde

Hæve sænke borde i Dencons Delta-serie er blandt de absolut bedste på markedet, og de er kendetegnet ved imponerende stabilitet og holdbarhed i et både elegant og let design. Delta bordene kommer som standard med overflader af bøge- eller ahornfiner; fem forskellige farver laminat samt lækkert linoleum i enten sort, grå eller antracitgrå. Hæve sænke motorerne leveres af danske Linak, der sikrer en både lang og jævn vandring. Bordene er særdeles solide og løfter let 100 kilo, ligesom alle følges af fem års garanti. Der kan naturligvis tilvælges forskellige former for relaterede varer som eksempelvis kabelbakker, kabelgennemføringer, frontpaneler, kabelgrave og sågar fladkabel med blandt andet edb-stik.
Dencon Center kan desuden tilbyde ekstra tilbehør i form af diskret placeret pennebakke, stor udtræksbakke under bordpladen eller praktisk CPU-holder i stål.

Delta by Dencon reol og skab

Der er mulighed for stor variation i Delta 2.0 seriens reoler og skabe. Både når det gælder træsort og farver er der valgfrihed, og det gælder alle elementer i møblet. 
Korpus, hylder og fronter på Delta 2.0 reoler og skabe laves i finér af bøg/ahorn/eg eller i hvid/grå/antracit/sort laminat eller en af de 16 lak farver.
Variationen af de forskellige elementer er overvældende, og da hele serien er modulbaseret, er der helt unikke muligheder for at designe jeres eget møbel. Vælg et grund modul i ønsket størrelse, derefter kan reolen eller skabet indrettes med låger, skuffemoduler og arkivskuffer efter ønske og behov. 
Delta 2.0 serien indeholder også to modeller inden for skuffekassetter på hjul.

Delta by Dencon receptioner

De modulerbare receptioner fra Delta bygges af skabe. Ved hjælp af en sammenhængende topplade kædes skabe sammen til en skranke, der frit kan formes. Lang, kort, hesteskoformet, firkantet, med én vinkel, med to. Mulighederne er mange.

 • Delta hæve sænke bord i sort linoleum fra Dencon

  Hæve sænke bord i sort linoleum

  Delta hæve sænke borde med overflade i linoleum er isoleret set Dencon-fabrikkens største succes. Med god grund.

  Bordet er elegant designet, og der kan ikke sættes en finger på de tekniske specifikationer. Den lækre linoleum kommer fra Forbo og fås som standard i enten sort, antracitgrå eller grå.

  Med Dencons 5 års garanti er bordene fra Delta-serien absolut blandt markedets bedste og særdeles god value for money.

 • Delta hæve sænkebord i hvid laminat fra Dencon

  Hæve sænke bord i hvid laminat

  Skal det ikke være linoleum vælges der oftest laminat. Laminat er en hårdere og mere robust overflade, der er mere ridsefast og en del mere rengøringsvenlig.

  Dencon bruger Arpa laminat og tilbyder som standard farverne hvid, lysegrå, antracitgrå, bøg og ahorn.

  Med det frie valg er både stel og fødder er det muligt at skabe et helt hvidt bord som på billedet.

   

   

 • Delta X opstillling med hæve sænke bord og opbevaring

  Delta X hæve sænke bord i linoleum

  Delta X er et helt nyt design fra Dencon, der er skabt til chef-kontoret. Designer Michael H. Nielsen har taget alle de detaljer, der gør Delta-serien god, og så givet dem et ekstra touch.

  X bordet har således fået et kraftigt stel i krom og en bordplade med både valnøddefiner og sort linoleum. Der er også monteret ekstra udstyr som kabelgennemføring i krom og kabelbakke i sortlakeret stål.

  Som prikken over i'et kan der monteres et fladkabel, der både kan levere 230V datastrøm samt 8 polet RJ 45 datastik.

 • Delta dobbelt hæve sænke bord

  Delta dobbelt hæve sænke bord

  Dobbelt hæve sænke bord fra Dencon passer godt til storrums kontorer. Bordet sikrer at bordene altid står snorlige på række, og bordene ikke kommer til at stå oveni hinanden og rodet i lokalet. At lave stel på denne måde gør også, at man ikke skal have fødder på bordene, så det er nemmere at komme til.

  Hver person kan selvfølgelig stille bordene individuelt i højden, som havde man sit eget bord.

  Bordet ser elegant ud med den faste skærmvæg. Den store centraltplacerede kabelbakke gør, at det er let at få strøm og andre kabler ud til alle i storrumkontoret uden der er kabler ud over det hele. 

 • Delta enkeltsøjlet hæve sænke bord

  Enkeltsøjlet hæve sænke bord

  Deltas stabile enkeltsøjlede hæve sænke bord, har tre leddet søjle i pulverlakeret aluminium, som løfter op til 80 kg. Bordpladen kan vælges i flere materialer, farver og størrelser.

  Bordet kan også vælges som vægmonteret eller samlet i grupper på 3 eller 4 borde, med individuel bordhøjde. 

  Enkeltsøjle bordet er perfekt som arbejdsstation i call-centre, til lære-forberedelse eller forelæsning, hvor der er skiftende brugere. 

   

 

 • Delta 2.0 skuffekassetter fra Dencon

  Delta 2.0 skuffekassetter fra Dencon

  Delta 2.0 seriens skuffekassette kan vælges med 2 eller 3 skuffer, med pennebakke og valgfri centrallås.

  Skuffekassetten kan frit sammensættes mellem alle Dencons mange farver og overflader. Både korpus og front kan individuelt farvelægges, ligesom der kan vælges mellem hvid, alu, krom eller sort greb til skufferne.

  Der er nu to forskellige basis-kassetter, der adskiller sig fra hinanden i antallet af skuffer og arkivskuffer.

 • Delta 2.0 skuffekassette i finér fra Dencon

  Delta skuffekassette i finér

  Skuffekassetter i finér er en ofte valgt kombination, der står sig godt ikke kun til sorte borde men i mange generelle kontorindretninger.

  Denne udgave har tre skuffer og vises i ahorn og bøg finér, med alu-greb og selvfølgelig låsbart hjulsæt i bundet.

  Øverste skuffe har pennebakke, der kan vælges centrallås hvis det ønskes. 

 • Delta 2.0 skuffekassette i ahorn finér med 3 sorte skuffer

  Skuffekassette med tre skuffer

  Varianten med tre skuffer er den mest populære af Dencons skuffekassetter. Her vist i en version med korpus i ahorn finér og front i sort lak.

  Øverste skuffe indeholder småtingsbakke og der er mulighed for at vælge centrallås for alle skufferne. Hjulene er låsbar.

  Skuffekassetten leveres samlet, det er kun grebene der skal monteres.

 • Delta 2.0 skuffekassette med arkivskuffe

  Skuffekassette med arkivskuffe

  Dencons skuffekassetter findes også i en version med arkivskuffe, der eksempelvis kan indrettes med hængemapperamme.

  Skuffekassetten har indbygget kontravægt, så det hele ikke risikerer at tilte.

  Alle skuffer er lavet i træ og har 100% udtræk på kraftige kuglelejer. Hver skuffe har derfor en bæreevne på hele 25 kg.

 

 • Delta 2.0 reol kan vælges i mange farver og indrettes efter ønske

  Farver på Delta 2.0 reoler

  Delta 2.0 seriens største force er det gode håndværk og kvaliteten i de enkelte dele. Det, der gør serien brugbar overalt, er dog mulighederne for farvelægning.

  Dencon tilbyder en lang række farver til alle overflader i reolen, og der kan vælges mellem både lak, laminat og finér.

  Man kan enkeltvis farvelægge korpus (møblets ydre dele), fronter (låger og skuffer) samt hylder. Ud over standardfarverne tilbyder Dencon at farvelægge med selvvalgt NCS-farve.

 • Delta 2.0 reol med skuffer og låger fra dencon

  Reol med låger og skuffer

  Det modulærbare design i Dencons Delta 2.0 serie sikrer, at du kan få det lige, som du vil have det. Her er det nemlig muligt at designe sin egen reol eller skab præcist, som behovet dikterer.

  Man tager en "nøgen" reol, med de rette ydre mål, og så er det bare med at indsætte de moduler, der ønskes. Låger i alle størrelser, skuffemoduler med 2-3 eller 6 skuffer.

  Alle skuffer og hængslede låger er forsynet med soft close mekanisme ligesom der kan monteres lås på alle låger og i øverste skuffe på skuffemoduler.

 • Delta 2.0 reol med postindsats, kan stå alene eller bygges oven på en anden Delta 2.0 reol

  Reol med postindsats

  Delta 2.0 serien indeholder enkelte special-reoler som eksempelvis reol med postindsats. Reolen kan vælges med 24 eller 36 rum og kan som her, bygges sammen med Delta 2.0 reoler. Postreolen kan også stå alene.

  Med seriens muligheder for farvelægning, kan postreolen vælges i samme farve som reolen og herved virke neutral. Men reolen kan også vælges i en kontrast farve, så postreolen indgår som en del af indretningen.

  Reolen kan efter behov placeres på enten pladesokkel, sokkel, hjul, benbuk eller hænges på væggen.

 • Delta 2.0 reol med låger og skuffer

  Reol med låger, skuffer og lås

  Alle korpusdele, fronter og bagbeklædning i Dencons reoler og skabe er udført i 16mm MDF plade, hvilket giver et meget robust møbel.

  Alle låger samt øverste skuffe kan forsynes med lås. Låse monteres med 50 forskellige standard nøglenumre. Ønskes samme nøgle til en hel opstilling, kan dette tilkøbes.

  Hermed kan man bruge samme nøgle i alle tænkelige opstillinger. 

 

 • Delta mødebord i sort linoleum fra Dencon

  Mødebord i sort linoleum

  Mødebordene fra Delta serien følger designet fra hæve sænke bordene og pladerne fås i samme overflader og med samme pladehjørner og 50 graders kantprofil.

  Den mest populære kombination er sorte eller alu ben og fødder samt bordplade i enten sort eller antracitgrå linoleum.

  De mindste mødeborde laves med plads til 6-10 personer og enten rektangulære plade eller bådformet som på billedet.

 • Delta to-delt mødebord i linoleum, laminat eller finér fra Dencon

  To-delt mødebord

  Skal der bruges flere pladser laver Dencon også et møde/konference-bord, der består af to eller flere sammensatte mødeborde.

  Igen er der mulighed for at lave et langt rektangulært bord, eller som på billedet et bådformet langbord med en længde på mere end 4 meter..

  Sidstnævnte kan maksimalt have 14 personer til bords, mens kun rummet sætter grænser for, hvor mange, der kan sidde ved et sammensat rektangulært mødebord.

 • Delta mødebord med kabelgennemføring og Sting stole fra Dencon

  Mødebord med kabelgennemføring

  Mødeborde har i dag næsten lige så stort strømforbrug som en almindelig kontorplads. Mødedeltagere skal ofte bruge strøm til computere, projektorer, skærme, diverse dataudtag og meget andet.

  Derfor har Dencon designet flere forskellige muligheder for kabelgennemføring i bordpladerne, ligesom der kan monteres kabelbakker, der enkelt og ordentligt kan lede ledninger af bordet.

  Vælg blandt andet mellem traditionelle kabeldæksler i enten sort plast, krom eller børstet stål, eller en klap-gennemføring med indbygget grav i selve bordpladen.