Dencon Center kontormøbler

MENU +

Conset Kontormøbler

Conset A/S producerer særdeles prisfornuftige hæve sænke borde i mange former og til mange formål. Inklusiv helt ledningsfrie terminalborde med motor, batteri og hjul.

 

 

Conset har specialiseret sig i hæve sænke borde i en god kvalitet til en fornuftig pris. Conset hæve sænke borde har mange former og funktioner.

Conset hæve sænke borde

Standardprogrammet fra Conset er alsidigt og imponerende. Den danske fabrik fra Skjern har specialiseret sig i hæve sænke borde og kan i dag levere et særdeles bredt sortiment af forskellige stel og plader. Det er en bevidst plan for Conset at producere billige borde, men det betyder ikke, at der bliver kimset af kvaliteten. Der er noget for enhver smag.
Blandt de største succeser er Consets enkeltsøjlede terminalborde, der kan udstyres med batteri og hjul, så de bliver fuldt mobile. Med de forskellige bordplader er det også muligt at lave arbejdsøer, hvor flere brugere står samlet som i eksempelvis call centre. Men Conset laver også særligt kraftige stel til løft af mere end 150 kilo; stel med særlig høj vandring til høje mennesker og særlig lav vandring til børn.
Langt de fleste stel fås i enten sort eller alufarvet, mens bordpladerne er fremstillet i enten bøg- og ahornfinér eller sort/hvid laminat. Dertil kommer en lang liste af ekstra fryns til bordet som kabelbakker, kabelgennemføringer, pennebakker og CPU-holder.

Conset reoler

Conset laver også reoler og rumdelere i bedste finér kvalitet. Alt er miljøsikret med FSC mærkning samt testet af teknologisk institut, og så priserne er tilmed særdeles konkurrencedygtige.
Finerén er A finér behandlet med miljøvenlig UV hærdet lak. Reolen er fremstillet af FSC-certificeret træ, og overholder desuden standarderne for modstandsevne over for kolde væsker, samt våd og tør varme.
Eventuelle ben, sokkel eller hjul giver god stabilitet og løfter reolen 8,5 cm fra underlaget.

 • Conset 501-49 hæve sænke bord med finer bordplade og sort stel

  501-49

  Det nyudviklede 501-49 bord fra Conset er den danske virksomheds mest gennemtænkte og imponerende hæve sænke bord til dato.

  Fleksibilitet er et nøgleord, og derfor har 501-49 et stel med variabel bredde mellem 116-176 cm. Det betyder, at næsten alle typer bordplade kan bruges, og at et kontor med forskellige arbejdspladser og behov til bord kan få et sammenhængende design og udtryk.

  Vælg mellem tre farvekombinationer til stellet: Sort, hvid eller grå.

 • Conset 501-17 hæve sænke bord på hjul med sort plade

  501-17

  501-17 er et fremragende bord, hvis du skal bruge et hæve sænke bord, der ikke må være for bekosteligt. Bordet har længe været blandt Consets absolut mest solgte, og det er der flere gode grunde til.

  501-17 byder ud over den overkommelige pris for et rigtigt hæve sænke bord også på smarte løsninger som to indbyggede hjul i stellet til hurtig flytning og indbygget svingbar kabelbakke.

  Desuden er hele bordet både let og enkelt uanset om der vælges det smalle eller det brede stel på henholdsvis 96 og 156 cm.

 • Conset 501-25 med alu stel og sort plade

  501-25

  501-25 er en del af en ny mini-serie på tre borde fra Conset, der er designet med fokus på de individuelle krav hver bruger har til ergonomi. Grunddesignet er det samme for de tre borde, så de ligner hinanden og kan indgå i samme kontormiljø.

  501-25 er basisbordet, som med sin vandring mellem 68-118 cm kan bruges rigtigt af 80% af alle brugere. 501-27 har ekstra lav vandring mens 501-29 har ekstra høj vandring. Teoretisk set har et kontormiljø til 10 medarbejdere brug for 8 stk. 501-25 og én af hver af de to andre.

 • Conset 501-88 dobbelt hæve sænke bord

  501-88

  501-88 dobbelt hæve sænke bord fra Conset er perfekt til opbygning af storrums kontoret. Stil bordene op på række og få plads til mange, uden det ser rodet ud.

  Vælg bordplade i bøg finér, ahorn finér, sort eller hvid laminat. Stellet kan vælges i farverne sort, hvid eller silver.

  Det er muligt, at tilkøbe bordskærm, hvis man ønsker afskærmning og arbejdsro.

 • Conset 501-11 hæve sænke bord med tre ben og specialplade

  501-11 på tre ben

  501-11 er en kraftkarl af et hæve sænke bord med en løfteevne på hele 125 kilo. Samtidig er designet velegnet til udbygning med med ekstra ben og stor bordplade.

  501-11 har været et populært valg fra Conset i mange år, og det skyldes blandt andet det afskærmende frontpanel og den indbyggede kabelbakke, der er standard på modellen.

  Stellet fås i sort og sølv med bordplader i 5 forkellige overflader.

 • Conset 501-19 design enkeltsøjlet terminalbord med alu stel og finer bordplade

  501-19 design terminalbord

  501-19 "Design" er det største og mest velfungerende af Consets enkeltsøjlede terminalborde. Bordet er stabilt selv i de høje positioner, og med Consets brede pladevalg er der gode muligheder for både at lave et minimalt pladskrævende hjørnebord eller sætte flere sammen i formationer til eksempelvis call centre.

  Selve søjlen er forstærket i forhold til de mindre modeller og motoren løfter nu 100 kg, hvilket er standard for to-søjlede borde. Fås med 11 forskellige typer plader med mange overflader samt stel i enten sølv eller sort.

 

 • Conset opbevaring skuffekassetter og reoler på hjul

  Conset opbevaring

  Consets opbevaringsreoler laves i bøg eller ahorn. Reolerne kan sættes oven på hinanden, og er der nok, kan der bygges en hel opbevarings-væg eller eventuelt en rumdeler i større kontorer.

  Alle reoler kan placeres på sokkel, ben eller hjul.

  Conset bruger 19mm spånplader og finér af højeste kvalitet til alle opbevari

 • Conset skuffekassette i finer med arkivskuffe

  Skuffekassette med 3 skuffer

  Conset laver skuffekassetter i to forskellige designs, der begge er fremstillet i MDF og derefter beklædt med enten bøg eller ahorn finer.

  Design nummer 1 har tre skuffer hvoraf den nederste leveres med skinner til hængemappe. Alle skuffer har kugleføringer, så de både går let og holder i mange år.

  Som standard leveres skuffekassetterne med to låsbare hjul samt lås i øverste skuffe. Kassetterne har inklusiv hjul en højde på 58 cm hvilket passer perfekt med vandringen på Consets hæve sænke borde.

 • Conset opbevaringsreol med to rum

  Opbevaringsreol med 2 rum

  Denne opbevaringsreol kan bruges som enkelt element feks med hjul under. Den er også velegnet til at stable, så den kommer til at fungere som rumdeler. Bagsiden af elementerne er i finer, hvilket giver en pæn bagside.

  Opbevaringsreolen kan fås i ahorn eller bøg, med hjul eller ben i sort eller alu plast, eller vælg at sætte en sokkel under.