Dencon Center kontormøbler

MENU +

Chairs by Dencon

Dencon designer og producerer selv stole til de forskellige serier som Delta og Calma. Hvad enten behovet gælder kontorstole til hæve sænke borde eller mødestole til konferenceborde har Dencon udviklet løsninger, der kan opfylde krav til både kvalitet og økonomi.

 

 

Dencon producerer ergonomiske kvalitets stole til arbejdspladsen. Chairs by Dencon er kontorstole, mødestole og kantinestole designet til møbelserierne Delta og Calma.

Dencon Kontorstole

Dencon har lanceret to kontorstole i den kvalitativt gode ende af skalaen. De hedder henholdsvis Sif og Thor, og de er designet til at levere en korrekt ergonomisk siddeoplevelse, som kan vare ved hele dagen.
Sif er den mindste model, mens Thor er den store. Begge stole er fyldt med teknologi, men de er nemme at indstille og kan justeres, så selv meget sarte rygge får den støtte og de siddemuligheder, der er nødvendige. Stolene er som standard betrukket med det usædvanligt slidstærke stof Camira Lucia. Stoffet består af 100% flammehæmmende polyester.
Der kan tilvælges armlæn eller opgraderes med stel i poleret aluminium, ligesom der - som på alle Dencons produkter - er 5 års garanti.

Dencon Mødestole

De to mødestole fra Dencon hedder Skin og Sting.
Sting er den enkle men slidstærke model, der er fremstillet i sort plast kombineret med forkromet stål. Stolen er let og giver god siddekomfort, også når møderne trækker ud. Sting kan stables i op til 39 stk på tilhørende trolley, og den er et særligt godt valg til eksempelvis kantine, forsamlingshus og undervisningslokaler.
Skin er en større, flottere og mere komfortabel mødestol skabt med kraftigt polstret sæde og netryg. Selve stellet er fremstillet i Ø12 mm forkromet stål, mens de to sorte armstøtter er af plast. Stolen er både smart, pæn, praktisk og holdbar, og den bruges særligt til konferenceborde eller som ventemøbler i foyer eller reception.

Dencon Kantinestol

Til kantinen har Dencon skabt Frigg-stolen. Frigg er en klassisk kantinestol i formstøbt plast, der fås både i standard-størrelse og som barstol til eksempelvis højborde. Frigg kan laves i farverne rød/orange, orange, blå, grå, brun, sort, rød, grøn, hvid, og så er den stabelbar i op til 6 styk.

 • Skin mødestol fra Dencon

  Skin mødestol

  Skin stolen fra Dencon er en mødestol med fantastisk siddekomfort. Det kraftigt polstrede sæde i polyamid stof med stor slidstyrke sikrer et møbel, der kan holde længe og holde godt.

  Skin har forkromet stel i Ø12cm og armlæn med sorte håndtag samt en netryg, der præcist følger kroppen.

  Stolen kan stables op til fire styk ad gangen og er et populært valg både til kantinen, mødelokalet og venteværelser.

 • Sting mødestol fra Dencon

  Sting mødestol

  Sting er en klassisk mødestol i et enkelt og tidsløst design. Den er fremstillet i en kombination af Ø12mm forkromet stål med sæde og ryg i støbt sort plast.

  Sting er en enkel og funktionel stol, der blandt andet kan stables i op til 39 styk. Derfor bruges den også ofte i konference-sammenhæng eller i forsamlingshuse og andre steder, hvor stolene skal ind og ud.

 • Frigg kantine- eller mødestol fra Dencon

  Frigg kantinestol

  Frigg er en nyhed, der er skabt i samarbejde mellem Dencon og den italienske designer Alessio Pozzoli. Frigg er fremstillet af skal i polyurethan med Ø16mm stel i forkromet stål, og stolen fremstår både elegant og funktionel.

  Polyurethan er dels et særdeles hårdført materiale, men det er også meget enkelt at rengøre med en våd klud. Gribehullet i skallen gør også stolen let at flytte og stable.

  Frigg findes i 8 forskellige basis farver.

 • Trolley til Sting stole fra DEncon

  Trolley til 39 Sting stole

  Som ekstra udstyr til Sting stolene kan der tilkøbes en trolley, der gør det let ikke bare at opbevare op til 39 styk men også enkelt at flytte dem frem og tilbage.

  Det er også muligt at montere koblingssæt på stolene, så de kan stilles på rad og række og blive hvor de er sat.

 • Thor sort kontorstol office fra Dencon

  Thor kontorstol

  Thor er en nydesignet professionel og fuldt ergonomisk korrekt kontorstol fra Dencon, og den er fyldt med den nyeste teknologi indenfor kontorstole som asynkront sæde/ryg-mekanisme, sædeglid og justering af modstand og vægt.

  Stolen er samtidig særdeles nem at indstille og kan hurtigt tilpasses 99% af alle personer på arbejdspladen.

  Som finish er Thor fuld-betrukket med særdeles slidstærkt og flammehæmmende polyester af typen Camira Lucia.

 • Sif sort kontorstol fra Dencon

  Siff kontorstol

  Sif var ifølge nordisk mytologi Thors lidt mindre hustru, og også her er der sammenfald med Dencons kontorstole. Sif-stolen er ligeledes en professionel kontorstol designet til heldagsbrug, men den mønstrer ikke helt de samme tekniske indstilingsmuligheder som Thor.

  Forskellen er, at Sif har såkaldt free float funktion, hvilket betyder, at ryggen kan bevæge sig uafhængigt af sædet. Derudover har Sif mindre polstring og lavere ryg, der dog kan justeres i højden og derigennem let indstilles til at passe personer mellem 162-190 centimeter.

  Ligesom Thor kan Sif opgraderes med kromstel og armlæn i sort plastik aluminium.

 • Kontorstole fra Dencon

  Stof til Dencons kontorstole

  Begge kontorstole fra Dencon er betrukket med det kraftige Fame stof, der ud over at være usædvanligt slidstærkt for en kontorstol (200.000 martindale) også virker flammehæmmende.

  Martindale er den måleenhed, der indikerer, hvor mange gange man kan sætte sig i stolen, før stoffet viser tegn på slid.

  Fame er fremstillet i 95% uld og 5% polyamid.