Dencon Center kontormøbler

MENU +

Calma by Dencon

Denne eksklusive og nyskabende møbelserie, Calma by Dencon, er skabt af den internationalt anerkendte Danske tegnestue Acer Design. Ro og balance - for øjet så vel som for øret.

 

 

Eksklusive Calma by Dencon, er kontormøbler i enkelt, klassisk og moderne design. Møbelserien omfatter hæve sænke bord, mødeborde, og opbevaring.

Klassisk, bevidst og cool

Udover et enkelt, klassisk og cool formsprog 
rummer kontormøbler fra Calma også en række funktionelle nyheder.
 Blandt andet muligheden for at kombinere skrivebordet med en
akustikvæg fremstillet af genbrugsuld, der er presset i plader.
Udtryksmæssigt er Calma enkelt, klassisk og moderne cool.
"Calma" betyder ro og balance, og det har hele tiden været udgangspunktet for serien, der udover skriveborde også har mødeborde og opbevaring samt - som noget helt nyt - lydabsorbering. Calma indeholder også en eksklusiv version af det klassiske direktørbord, som blandt andet har indbyggede højtalere. Dertil kommer som tilvalg akustikvægge og en skrivebordslampe,
 som Acer design har skabt til Calma serien.

Innovativ nytænkning

Calma by Dencon er både designet og udviklet til mere end en tidløs og funktionel møbelserie.
Med Dencons erfaring og stadige fokus på funktionalitet og ergonomi giver Calma-serien mulighed for markedets mest fleksible og behagelige indretning af både de helt store kontorlandskaber og det eksklusive enkeltkontor.

Calma er inspireret og formet af de moderne krav til arbejdslivet, og det har resulteret i den innovative akustiske løsning. Larm og støj er forlængst blevet et miljømæssigt aspekt af livet på et kontor, og Calma er den første møbelserie, der gør noget ved det. Kontormøblerne suger simpelthen lyden til sig.

Serien består blandt andet af hæve sænke borde, reoler, skuffekassetter, skabe samt møde- og konferenceborde. Calma kontormøbler produceres på Dencons fabrik i Skive.

 • Calma hæve sænke bord i hvid laminat fra Dencon

  Calma hæve sænke bord

  Calma er udviklet i samarbejde med Acer Design, og det er den nyeste og så klart mest gennemtænkte og eksklusive serie fra Dencon.

  Bordene laves med plader i enten sort linoleum eller hvid laminat og med størrelser fra 70x160cm til 100x240, mens det særegne og kraftige stel fås i sort, hvid eller blankpoleret aluminium.

  To kraftige motorer giver en 65 cm lang trinløs vandring mellem 65-130 cm og kan uden problemer løfte 100 kg.

 • Calma fladkabel til datatransport i hæve sænke borde

  Fladkabel til borde

  Fladkablet til bordene fra Dencon er en af de helt nye design-ideer, der er en konsekvens af målsætningen om at skabe fremtidens hæve sænke borde.

  Med et fladkabel får man let leveret al den elektroniske mekanik, der er en integreret del af det moderne kontorliv. Kablet giver 230 V til datastøm og almindelig strøm samt 8 polet RJ 45 datastik, så bordet med en enkelt ledning får el/data og telefon.

  Kablet kan selvfølgelig også sættes på møde- og konferenceborde.

 • Calma kabelgennemføring med grav i hæve sænke bord

  Kabelgennemføring med grav

  Alle Calma borde fødes med indbygget grav til ledninger og eksklusiv kabel-klap. Det betyder, at der er et hulrum i selve pladen, som tilgåes ved at løfte klappen. Ledninger føres fra graven under bordet eller til den lukkede kabelbakke.

  Selve klappen er fremstillet i aluminium som stort set alle delene i Calma bordet bortset fra bordpladen.

 

 • Calma høj skuffekassette på hjul

  Høj skuffekassette

  Calma serien ville ikke være modulær, fleksibel og funktionel uden et omfattende katalog af forskellige opbevaringsmoduler, kassetter og reolsystemer.
  De mindste kan inddeles i lang eller høj, hvor de høje uden fod måler 80 cm. De lave 40 cm.

  Kassetter og reoler kan efter ønske og behov placeres på benbukke med hjul eller stillesko.

 • Calma lang skuffekassette på hjul

  Lang skuffekassette på hjul

  Horisontalt og vertikalt er to af ordene fra designoplægget til Calma-serien, og det kommer klart til udtryk både i de slanke hæve sænke borde og den del af opbevaringselementerne, der kan puttes i kategorien "lang".

  Dencon og designere fra Acer har skabt en fascinerende kombination af højde og bredde, der synes at udfordre de fysiske spilleregler.

 

 • Calma reol på ben

  Reol på ben

  Der er tre mulige måder at placere Calmas reolsystemer i rummet. Den mest elementære er, at sætte reolen eller skabet på en benbuk.

  Bukken er 20 cm høj og forsynet med stillesko. Antallet af ben afgøres af møblet de skal sidde under.

 • Calma skab på hjul med ophængt reol

  Langt skab med ophængt reol

  Et mindre oplagt alternativ er vægophængning. Calma-serien har ophængsbeslag, der passer til stort set hele kataloget af reoler og skabe.

  Særligt i kombination med et element på hjul er der mulighed for at få masser af skabsplads på en iøjnefaldende og skarpt designet måde.

 • Calma by Dencon skab på hjul med ophængt reol

  Skab på hjul med ophængt reol

  Endelig er der selvfølgelig mulighed for at sætte møblet på hjul. Calma-serien bruger samme benbuk som den med stillesko, men bukken får i stedet monteret fire kraftige hjul, der fås i et matchende look til resten af reolen.

  Med hjul er det dels en formsag at give plads til rengøringen, ligesom det også bliver muligt at lave opbevarings-øer der kan deles af hele kontoret og køres derhen, hvor der er behov.

 

 • Calma mødebord i hvid laminat fra Dencon

  Calma overflader

  Calma mødeborde laves ligesom hæve sænke bordene fortrinsvist med overflader i enten sort linoleum eller hvid højtrykslaminat som på billedet.

  Den hvide laminatoverflade får Dencon fra Arpa, der også som special-overflade kan levere i farverne Bøg, Ahorn, Lysegrå og antracitgrå.

  Linoleum fås udover sort også i antracitgrå eller lysegrå.

 • Calma konference bord med sort tillægsplade

  Konferencebord med tillægsplade

  Møde- og konferenceborde i Calma serien kan fås med bordplade i ét eller to stykker. Ved to stykker bliver det enkelt at sætte en tillægsplade i midten, når der er brug for 2-4 ekstra pladser ved bordet.

  Tillægspladen er 60 cm bred og laves enten i samme materiale som selve bordpladen eller med en anden overflade, hvilket giver noget dynamik i indretningen.

  Med tillægsplade bliver de største standard borde i Calma serien 3 meter lange.

 • Calma by Dencon elektrisk hæve sænke mødebord

  Elektrisk mødebord

  Vi er efterhånden blevet vænnet til hæve sænke borde, men det er de færreste, der har stået ved et hæve sænke mødebord. Calma serien tilbyder stel med motorer til alle størrelser borde, og de får dermed en lang vandring mellem 65-130cm.

  Løftekapaciteten er 100 jævnt fordelte kilo.

 • Calma by Dencon møderum eller mødelokale

  Calma møderum

  Der er en særlig sammenhæng og generel wow-effekt, når man træder ind i et Calma møderum. Serien er fuldt udbygget til at understøtte alle tænkelige behov til et mødelokale, og det bliver ikke meget mere elegant.

  Kombiner eksempelvis mødebordet med ophængte reoler og skabe på hjul og brug fladkabel til at give alle mødedeltagerne strøm ud af bordet.

  Calma er gennemtænkt æstetik, ergonomi og funktionalitet i verdensklasse.